Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » NAJVEĆA MULJAŽA U LJUDSKOJ POVIJESTI: Otkrivena sustavna znanstvena prijevara u promjeni podataka globalne temperature

NAJVEĆA MULJAŽA U LJUDSKOJ POVIJESTI: Otkrivena sustavna znanstvena prijevara u promjeni podataka globalne temperature

globalno-zemlja-klimaRacionalni pregled podataka globalnog zatopljenja je predstavio sustavnu znanstvenu prijevaru koja je mijenjala podatke o temperaturi u prilog lažne priče o globalnom zatopljenju

To je najveće otkriće znanstvene prijevare u povijesti znanosti, i to pokazuje da su „globalno zagrijavanje” i „klimatske promjene” razrađene znanstvene prijevare ukorijenjene u lažnim podacima, a ne u pravim i realnim činjenicama.

Kako The Daily Caller piše:

Nova studija je utvrdila “prilagodbe” u globalnim očitanjima površinske temperature koje su provodili znanstvenici u posljednjih nekoliko godina i da je to „potpuno u skladu sa objavljenim i vjerodostojnim podacima o temperaturi iz SAD-a i čitavog svijeta.”

Svrha ove raširene prevare je postići „konsenzus” izlaganjem znanstvenika lažnim podacima koji izgledaju kao da pokazuju katastrofalni porast prosječne globalne temperature.

To je sve učinjeno kako bi se podržalo uvođenje prevarantskog karbonskog poreza kojim će se obogatiti lažni znanstveni zavjernici kao što je Al Gore, koji su zaradili milijarde dolara na shemi karbonskog poreza i opresivne državne regulacije emisija ugljika.

Podaci lažnog zagrijavanja potom koriste kao osnovu za klimatske modele softverskih sustava koji uz pomoć tih lažnih podataka predviđaju „klimatski sudnji dan” na planeti Zemlji.

Ovo je mjesto gdje su sumanuti znanstvenici poput Stephena Hawkinga izgubili svoj um i tvrde da će Zemlja biti pretvorena u Veneru s temperaturama iznad 250 stupnjeva celzijuse, na kojoj će padati sumporne kiselinske kiše. Istina, čovječanstvo ne bi moglo postići takve velike rezultate teraforminga čak i ako pokuša.

Kao javlja Daily Caller:

„Gotovo sva zatopljenja su sada prikazuju u prilagodbi podataka”, rekao je za The Daily Caller News Foundation u intervjuu meteorolog Joe D’Aleo, koautor studije. „Svaki set podataka koji je promovirao globalno zatopljenje 1940-tih godina, promovira i trenutno globalno zagrijavanje”.

Najveća znanstvena zavjera u ljudskoj povijesti

Cijelokupna retorika klimatskih promjena i globalnog zatopljenja je razrađena znanstvena prijevara koja se neprestano lažira kroz sustavno mijenjanje podataka o temperaturi, kako bi se „uskladila” sa lažnom naracijom.

Na svakoj razini, to je Orwellianska znanost u svom najgorem svjetlu, zajedno sa svojim “Ministarstvom istine” koje gura svoju lažnu naraciju kroz lažne mainstream medija. Mnogi znanstvenici namjerno sudjeluju u prijevari, svjesno radeći na mijenjanju podataka temperature kako bi poduprijeli svoje sumanute pripovijesti da je kolaps i katastrofa iza ugla.

To je razlog zašto je sav racionalni skepticizam o klimatskim promjenama osramoćen i ušutkan: Budući da retorika lažne znanosti ne može podnijeti znanstvenu provjeru.

Dakle, pobornici lažne znanosti o globalnom zatopljenju su izjavili „da je znanost utvrđena”, što znači bez rasprave ili dopuštenog neslaganja (jer da je, prijevara bi brzo bila razotkrivena).

Ovo je način na koji je „znanost” hakirana od strane kulta klimatskih promjena koji dijele više sličnosti s dogmatskim i tiranskim kultovima od bilo čega što bi se moglo nazvati poštenim.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,