Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » OTVORENO PISMO ZNANSTVENIKA KOJEG SE BOJI NAFTNA MAFIJA: Fosilna goriva se moraju odbaciti do 2050.

OTVORENO PISMO ZNANSTVENIKA KOJEG SE BOJI NAFTNA MAFIJA: Fosilna goriva se moraju odbaciti do 2050.

pismo-znanstvenikGloblisti su postali nesložni. Jedni žele odbaciti fosilna goriva zbog klimatskih promjena, drugi pak ratuju po svijetu i žele da čovječanstvo još dobiva energiju iz fosilnih goriva

Planeta je prema globalističkim znanstvenicima uništena klimatskim promjenama i to nije potencijalni scenarij daleke budućnosti, nego vrlo bliska realnost, a neke promjene osjećamo već danas, upozorava skupina od šest uglednih znanstvenika koji su napisali otvoreno pismo, govoreći kako opasnost raste

Među ovim znanstvenicima se nalazi i nekadašnja šefica odjela za klimu u UN Kristijana Figeres, kao i fizičar Stefan Ramstorf, a napisali su da ako se globalne emisije plina trajno ne smanje do 2020. godine, temperature diljem svijeta će vjerojatno dosegnuti nepovratno visoku razinu, prenosi “Business Insider”.

Istaknuli su kako se od ’80-ih zbog efekta staklenika temperatura u prosjeku podigla za jedan stupanj, a to je tek početak, kaže on.

“Svjetski čelnici i političari se trebaju voditi znanstvenim činjenicama, a ne gurati glavu u pijesak, jer će to sutra biti svijet njihove djece i unuka. Koliko god novca tada imali, ništa im neće pomoći”.

Navode kako se cijeli sustav već počeo urušavati, led na Arktiku sasvim sigurno nestaje, dok koraljni grebeni umiru od vrućine.

Njihov plan uključuje pet ciljeva koje treba ostvariti do 2020. godine, ako ne želimo da se pomirimo s time da ćemo gledati kako svijet brzo umire:

- Povećati izvore obnovljive energije na 30 posto potrošnje električne energije

- Izraditi nacrte i planove kojima će se fosilna goriva odbaciti do 2050., s financiranjem od 300 milijardi dolara na godinu

- Osigurati da 15 posto svih novih prodanih vozila budu električna

- Prestati s krčenjem šuma i tako smanjiti emisiju

- Potaknuti javni sektor izdati više “zelenih obveznica” u skladu s naporima za ublažavanje klimatskih promjena

Naravno da su ovo globalisti pričali i prije 40 godina, ali nisu ništa proveli. Jedno je očito, a to je, da je ovaj plan “ublažavanja” globalnog zatopljenja zapravo plan manipulacije čovječanstva, i naravno jedna velika laž.
 
(sputniknews.com)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,