Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » VRHOVNI SUD EUROPSKE UNIJE PRESUDIO: Cjepiva uzrokuju bolest!

VRHOVNI SUD EUROPSKE UNIJE PRESUDIO: Cjepiva uzrokuju bolest!

vrhovni-sudVrhovni sud Europske unije donio je u srijedu presudu da neka cjepiva mogu izazvati bolesti i epidemije kod ljudi koji ih primaju

Iznenađujuće priznanje od strane Suda pravde EU-a izričito navodi da cjepiva „ne nude sigurnost koju netko ima pravo očekivati.”

U srijedu je vrhovni sud EU-a rekao da se cjepivo može smatrati neispravnim iako nema „specifičnih i čvrstih dokaza”, uključujući i vrijeme između primanja cjepiva i pojave bolesti, prethodno zdravstveno stanje pojedinca, nedostatak bilo kakve obiteljske povijesti bolesti i značajan broj prijavljenih slučajeva bolesti koje se javljaju nakon cijepljenja.

Svaka odabrana točka na popisu od strane suda koja je prošla razmatranje donosi loše vijesti za europsku industriju cjepiva.

Brojni dokazi koji se mogu redovito naći u svezi cijepljenja bit će krivac za bolesti pojedinca u mnogim specifičnim nuspojavama i zdravstvenim uvjetima navedenim na deklaraciji cjepiva.

Specifičan slučaj suda Europske unije spominje slučaj francuskog građanina koji je primio cjepivo protiv hepatitisa B u razdoblju 1998-99. Oko godinu dana kasnije gospodin JW, kao što je navedeno u dokumentima, je obolio od multipla skleroze.

U 2006, on i njegova obitelj je tužila kompaniju za proizvodnju cjepiva Sanofi Pasteur u pokušaju da se nadoknadi šteta koju mu je nanijelo cijepivo. Gospodin JW je umro 2011. godine.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, korporativni mediji su ukazivali na pojave klastere epidemija kao dokaz da se imunitet stada mora postići bilo kojim potrebnim sredstvima koja stoje na raspolaganju. Međutim, većina tih istih mainstream vijesti, prvenstveno financirana od velikih farmaceutskih kompanija, ne izvještavaju da su epidemije često izbijale u jako procijepljenim zajednicama i područjima.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se povećano praćenje cjepiva ozakoniti i koristiti tijekom tužbi oboljelih od nuspojava cijepljenja i osigurati dokaze o značajnom broju prijavljenih slučajeva bolesti nakon cijepljenja.

U izjavi, sud EU je rekao je da takvi faktori mogu navesti nacionalni sud zaključi da je „primjena cjepiva najvjerojatnije objašnjenje” za bolest i da „cjepivo, dakle, ne nudi sigurnost koju osoba ima pravo očekivati.”

Kompanija Sanofi Pasteur je u izjavi rekla da su njihova cjepiva ‘sigurna i učinkovita.’

Odluka suda EU-a dolazi u vrijeme kada je teško korumpirana Talijanska vlada i njezino Ministarstvo zdravstva donijelo zakon o jednom od najvećih autoritarnih mandata cjepiva svijetu.

Upletena u duboke farmaceutske sukobe interesa, Italija je izabrana od strane kompanije GlaxoSmithKline i Svjetske zdravstvene organizacije kao EU država i favorit za provođenje masovnog eksperimenta sa cjepivom. Redoviti, masovni prosvjedi su sada uobičajeni na ulicama Italije, dok se stanovništvo zemlje bori protiv invazije Velihe Pharme. (izvor: CBSNews.com  HealthImpactNews.com)
 
DOKUMENT EUROPSKOG SUDA O ŠTETNOSTI CJEPIVA
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,