Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ISTRA┼ŻIVA─îI GLOBALNOG ZATOPLJENJA ODUSTALI OD EKSPEDICIJE ZBOG ‘EKSTREMNIH UVJETA VELIKOG LEDA’

ISTRA┼ŻIVA─îI GLOBALNOG ZATOPLJENJA ODUSTALI OD EKSPEDICIJE ZBOG ‘EKSTREMNIH UVJETA VELIKOG LEDA’

brod-ledFilozofija ÔÇ×klimatskih promjenaÔÇŁ je globalisti─Źki program koji ┼żeli oslabiti ameri─Źku ekonomiju i obogatiti elitu

Tim znanstvenika koji zastupaju ÔÇ×globalno zagrijavanjeÔÇŁ je bio prisiljen otkazati putovanje na Arktik zbog ÔÇ×ekstremnih uvjeta ledaÔÇŁ, ┼íto pokazuje kako retorika koja promi─Źu ÔÇ×klimatske promjeneÔÇŁ je zapravo globalisti─Źka shema koja ┼żeli oslabiti ameri─Źko gospodarstvo.

Skupina od 40 znanstvenika se nalazila na brodu CCGS Amundsen, brodu poznatom po svojim sposobnostima razbijanja leda, no ovaj put se led pokazao previše debelim za brod.

ÔÇ×Njihovo putovanje je zapo─Źelo 25. svibnja u gradu Quebecu, ali zbog lo┼íih ledenih uvjeta izvan obale Newfoundlanda, ledolomac je skrenut s putanje kako bi pomogao trajektima i ribarskim brodovima koji plove kroz tjesnac Belle Isle, rekao je David Barber, znanstvenik klimatskih promjena na Sveu─Źili┼ítu u Manitobi i vo─Ĺa ekspedicije Hudson Bayu pod nazivom BaySysÔÇ× izvijestio je CBC News.

ÔÇ×Debeli i gusti led je doputovao sa podru─Źja Arktika, rekao je Barber, ┼íto je izazvalo bojazan da bi brodovi mogli zaglaviti pa ─Źak i u nezale─Ĺenoj vodi.ÔÇŁ

Barber, naravno tvrdi da ÔÇ×klimatske promjene koje je uzrokovao ─ŹovjekÔÇŁ smanjuje debljinu leda, ┼íto uzrokuje da led pluta na jug, no Kanadska agencija za Okoli┼í i klimatske promjene se suprotnostavlja ovim tvrdnjama.

ÔÇ×Obi─Źno bi bilo vrlo malo ili ne bi bilo leda u bilo kojem od tih podru─Źja u ovo doba godine, a kamoli debeli led kojeg trenutno vidimo na sjeveroisto─Źnoj obali NewfoundlandaÔÇŁ, rekao je glasnogovornik agencije.

Ako je led bio dovoljno gust da zaustavi brod dizajniran da probije led, onda kako mo┼że biti tanak i mobilan – i kako je u takvom stanju do┼íao tako daleko na jug?


Ne┼íto ovdje ne zvu─Źi dobro, ali to ne iznena─Ĺuje s obzirom da obi─Źno politi─Źare i znanstvenike financira vlada, koji pritom guraju naraciju ÔÇ×klimatskih promjenaÔÇŁ kao dio globalisti─Źkog dnevnog reda za kontrolu potro┼ínju energije nacije, a time i njezino gospodarstvo.

Globalisti ne ┼żele nezavisne nacionalne dr┼żave s jakim gospodarstvima; oni ┼żele neizabrane, super regionalne vlasti, kao ┼íto se EU sastoji se od zemalja ─Źlanica koje su podre─Ĺene globalisti─Źki kontroliranoj ekonomiji kojom upravljaju multinacionalne banake i druga neizabrana svjetska tijela.

I to je razlog za┼íto globalisti guraju ÔÇ×klimatske promjene koje je uzrokovao ─ŹovjeÔÇŁ – jer im to daje ÔÇ×opravdanjeÔÇŁ za guranje ÔÇ×karbonske valuteÔÇŁ, koja ─çe umjetno nadgledati ekonomsku zaradu nacije.

Prema predsjedniku Trumpu, Pari┼íki klimatski sporazum kojeg su poduprle mnoge nacije je dizajniran da oslabi ameri─Źko gospodarstvo, te bi dao nepo┼ítenu prednost u Indiji i Kini.

Sumirajmo. Globalisti svakodnevno reklamiraju opasnosti ÔÇ×umjetnih klimatskih promjenaÔÇŁ (koje su preimenovane iz ÔÇ×globalnog zatopljenjaÔÇŁ nakon ┼íto su podaci nisu ispunili njihov plan) da bi proveli ÔÇ×porez na ugljikÔÇŁ i ÔÇ×karbonsku valutuÔÇŁ koja ─çe omogu─çiti im se SAD pokori kroz osiroma┼íenje Amerikanaca, ┼íto ─çe biti novi tehnokratski oblik kolonijalizma.

ÔÇ×Karbonska valutaÔÇŁ ─çe odr┼żati populaciju tako siroma┼ínom da se nikada ne─çe u─Źinkovito pobuniti protiv globalista, ali ─Źak i ako oni to mogu, oni se ne─çe buniti.

Pogledajte govor Donald Trumpa kojim Amerika istupa iz Pariškog sporazuma:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,