Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ISTRAŽIVAČI GLOBALNOG ZATOPLJENJA ODUSTALI OD EKSPEDICIJE ZBOG ‘EKSTREMNIH UVJETA VELIKOG LEDA’

ISTRAŽIVAČI GLOBALNOG ZATOPLJENJA ODUSTALI OD EKSPEDICIJE ZBOG ‘EKSTREMNIH UVJETA VELIKOG LEDA’

brod-ledFilozofija „klimatskih promjena” je globalistički program koji želi oslabiti američku ekonomiju i obogatiti elitu

Tim znanstvenika koji zastupaju „globalno zagrijavanje” je bio prisiljen otkazati putovanje na Arktik zbog „ekstremnih uvjeta leda”, što pokazuje kako retorika koja promiču „klimatske promjene” je zapravo globalistička shema koja želi oslabiti američko gospodarstvo.

Skupina od 40 znanstvenika se nalazila na brodu CCGS Amundsen, brodu poznatom po svojim sposobnostima razbijanja leda, no ovaj put se led pokazao previše debelim za brod.

„Njihovo putovanje je započelo 25. svibnja u gradu Quebecu, ali zbog loših ledenih uvjeta izvan obale Newfoundlanda, ledolomac je skrenut s putanje kako bi pomogao trajektima i ribarskim brodovima koji plove kroz tjesnac Belle Isle, rekao je David Barber, znanstvenik klimatskih promjena na Sveučilištu u Manitobi i vođa ekspedicije Hudson Bayu pod nazivom BaySys„ izvijestio je CBC News.

„Debeli i gusti led je doputovao sa područja Arktika, rekao je Barber, što je izazvalo bojazan da bi brodovi mogli zaglaviti pa čak i u nezaleđenoj vodi.”

Barber, naravno tvrdi da „klimatske promjene koje je uzrokovao čovjek” smanjuje debljinu leda, što uzrokuje da led pluta na jug, no Kanadska agencija za Okoliš i klimatske promjene se suprotnostavlja ovim tvrdnjama.

„Obično bi bilo vrlo malo ili ne bi bilo leda u bilo kojem od tih područja u ovo doba godine, a kamoli debeli led kojeg trenutno vidimo na sjeveroistočnoj obali Newfoundlanda”, rekao je glasnogovornik agencije.

Ako je led bio dovoljno gust da zaustavi brod dizajniran da probije led, onda kako može biti tanak i mobilan – i kako je u takvom stanju došao tako daleko na jug?

Nešto ovdje ne zvuči dobro, ali to ne iznenađuje s obzirom da obično političare i znanstvenike financira vlada, koji pritom guraju naraciju „klimatskih promjena” kao dio globalističkog dnevnog reda za kontrolu potrošnju energije nacije, a time i njezino gospodarstvo.

Globalisti ne žele nezavisne nacionalne države s jakim gospodarstvima; oni žele neizabrane, super regionalne vlasti, kao što se EU sastoji se od zemalja članica koje su podređene globalistički kontroliranoj ekonomiji kojom upravljaju multinacionalne banake i druga neizabrana svjetska tijela.

I to je razlog zašto globalisti guraju „klimatske promjene koje je uzrokovao čovje” – jer im to daje „opravdanje” za guranje „karbonske valute”, koja će umjetno nadgledati ekonomsku zaradu nacije.

Prema predsjedniku Trumpu, Pariški klimatski sporazum kojeg su poduprle mnoge nacije je dizajniran da oslabi američko gospodarstvo, te bi dao nepoštenu prednost u Indiji i Kini.

Sumirajmo. Globalisti svakodnevno reklamiraju opasnosti „umjetnih klimatskih promjena” (koje su preimenovane iz „globalnog zatopljenja” nakon što su podaci nisu ispunili njihov plan) da bi proveli „porez na ugljik” i „karbonsku valutu” koja će omogućiti im se SAD pokori kroz osiromašenje Amerikanaca, što će biti novi tehnokratski oblik kolonijalizma.

„Karbonska valuta” će održati populaciju tako siromašnom da se nikada neće učinkovito pobuniti protiv globalista, ali čak i ako oni to mogu, oni se neće buniti.

Pogledajte govor Donald Trumpa kojim Amerika istupa iz Pariškog sporazuma:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,