Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ESTABLIĆ MENT JE OSLOBODIO ZLO: Na Filipinima slijedi KAOS! Evo ĆĄto se događa kada izbaciĆĄ MMF iz zemlje i za Putina kaĆŸeĆĄ da ti je idol

ESTABLIĆ MENT JE OSLOBODIO ZLO: Na Filipinima slijedi KAOS! Evo ĆĄto se događa kada izbaciĆĄ MMF iz zemlje i za Putina kaĆŸeĆĄ da ti je idol

manila-filipiniKaos na Filipinima se nastavlja. Nakon uvoza terorista Islamske drĆŸave u zemlju koji prema duĆŸnosnicima govore bliskoistočnim jezikom, dogodio se novi pokolj

Nezapamćeni napad u hotelskom kompleksu na Filipinima. Uletio u kockarnicu i zapalio stolove za kocku: 36 osoba umrlo od guơenja.

Najmanje 36 osoba umrlo je od guĆĄenja u kockarnici u Manili nakon ĆĄto je u petak naoruĆŸani napadač upao u dvoranu kockarnice i zapalio stolove za kocku, rekli su duĆŸnosnici, prenose agencije.

Glasnogovornik predsjednika Ernesto Abella potvrdio je izvjeơća filipinskih medija da su iz hotelskog kompleksa u Manila iznesena 34 tijela. On je također rekao da napad nije povezan s islamističkim militantima koji su zauzeli grad na jugu Filipina.

“Sve ukazuje na kriminalni čin, kako izgleda, emotivno poremećenog pojedinca. Iako je počinitelj ispalio hice upozorenja nema indicija da je ĆŸelio ozlijediti ili ustrijeliti bilo koga. Sve 34 preminule osobe umrle od guĆĄenja”, rekao je Abella novinarima.

Policija je kasnije objavila da je poginulo 36 osoba.

Osumnjičeni je također poginuo u napadu tako da je sam sebe zapalio.

Filipinski duĆŸnosnici su ranije rekli da je u napadu poginula jedna osoba, a ozlijeđeno najmanje 30, neke teĆŸe, dok su u panici bjeĆŸale pred napadačem.

Napad, koji je napadač izvrơio u petak juriơnom puơkom M4 u hotelskom kompleksu u Manili, izazvao je strahove da je riječ o djelu terorista, no čelnik filipinske policije Ronald Dela Rosa ranije je izjavio da policija smatra da je bila riječ o pokuơaju pljačke.

Osumnjičeni je pucao na policajce koji su ga pokuơavali uhititi prije no ơto se zapalio u hotelskoj sobi u hotelu Resorts World Manila, rekao je ravnatelj policije u Manili Oscar Albayade.

“Ubio se u sobi 510″, rekao je za lokalnu radijsku postaju. “Pucao je na naĆĄe ljude. NaĆĄa je procjena da je izvrĆĄio samoubojstvo zapalivĆĄi se”.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,