Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Najveća odšteta u povijesti zbog cijepljenja: Obitelj je primila 20 milijuna dolara – MEDIJI ŠUTE!

Najveća odšteta u povijesti zbog cijepljenja: Obitelj je primila 20 milijuna dolara – MEDIJI ŠUTE!

cijepljenje-djevojcicaNajveća odšteta ikada zbog autizma izazvanog cjepivom u povijesti SAD-a je dobila malo ili nimalo pokrića od strane mainstream medija, unatoč činjenici da se jednom za uvijek dokazalo da cjepiva mogu uzrokovati autizam

U povijesnoj presudi, Hannah Poling je dobila 1,5 milijuna dolara dolara za doživotnu skrb, izgubljenu zaradu, bol i patnju samo za prvu godinu odštete.

Osim toga, obitelj će primati više od 500.000 godišnje Hannahinu skrb. Ukupna naknada će vjerojatno iznositi 20 milijuna dolara tijekom ostatka života djeteta.

Hanna je bila normalna, sretna i napredna u svojh prvih 18 mjeseci, piše CBSnews.

Zatim, u srpnju 2000. godine, ona je bila cijepljena protiv devet bolesti u jednoj posjeti liječniku: ospica, zaušnjaka, rubeole, dječje paralize, vodenih kozica, difterije, pertusisa, tetanusa i Haemophilus influence.

Nakon toga joj se zdravlje naglo pogoršalo. Ona je dobila visoku temperaturu, prestala jesti, nije odgovorala na pitanja, počela je pokazivati znakove autizma, te je počeo vrištati dok priča.

Godine 2002., Hannini roditelji su podnijeli tužbu federalnom sudu protiv cjepiva. Pet godina kasnije, Vlada je riješila slučaj prije suđenja i zapečatila ga. Za to je trebalo više od dvije godine da se obje strane dogovore o tome koliko će država Hanni kompenzirati ozljede.

U priznanju Hanninih ozljeda, vlada je priopćila da su cjepiva pogoršala nepoznati mitohondrijski poremećaj kod Hanne koji nije bio „uzrok” autizam, ali je „rezultirao” autizmom.

Nije poznato koliko druga djeca imaju sličan nedijagnosticirani mitohondrijski poremećaj. Svi ostali sudski „test slučajevi” vezani uz autizam koji su nastali iz cijepljenja su poraženi na suđenju. Oko 4.800 ih čekaju na federalnom sudu za cjepiva.

Time Magazine je sažeo važnost slučaja Poling u 2008: … Ovdje se ne negira da odluka suda da isplati odštetu obitelji Poling, već stavlja upitnik na ono što je bilo savršena sigurnosti cjepiva s obzirom na autizam. Ako je Hannah Poling imala temeljni uvjet da pretrpi štetu od cjepiva, stoji da i druga djeca također mogu imati takve ranjivosti.”

Tada je direktorica Centra za kontrolu bolesti (CDC) Julie Gerberding (koji je sada predsjednica kompanije za proizvodnju cjepiva Merck) izjavio: „Vlada nije objavila apsolutno nikakvu izjavu koja potvrđuje da su cjepiva uzrok autizma. To ne predstavlja ništa drugo nego vrlo specifičnu situaciji i vrlo tužnu situaciji što se tiče obitelji pogođenog djeteta.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,