Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Filipini nakon protjerivanja Rothshildovih banaka i ameri─Źke politike – dobili teroriste ISIS-a

Filipini nakon protjerivanja Rothshildovih banaka i ameri─Źke politike – dobili teroriste ISIS-a

duterte-isisVe─ça grupa te┼íko naoru┼żanih pripadnika Islamske dr┼żave izvr┼íila je juri┼í na grad Marawi i u┼íla u ┼żestoke borbe s vojnim snagama te zemlje na gradskim ulicama

U grad su hitno poslana poja─Źanja vojnim i policijskim snagama.

Prema izvje┼ítaju info-slu┼żbe Islamske dr┼żave, agencije Amak, teroristi su uspjeli zauzeti gradsku bolnicu i na njoj se sada viori crna zastava.

Ve─çi broj gra─Ĺevina u blizini bolnice je zapaljena, javljaju lokalni aktivisti.

Prema procjenama filipinskih medija, u napadu sudjeluje vi┼íe od 500 terorista, a primije─çen je i poznati “logo” ISIS-a.

Do sada je, prema slu┼żbenim informacijama, zabilje┼żeno ubojstvo 3 vojnika, dok je najmanje 12 ranjeno.

Kako izvještavaju lokalni mediji, borbe se i dalje vode, a u borbama je zapaljena i zgrada zatvora.

Teroristi su pro┼íirili kontrolu do rijeke u sjevernom dijelu grada, i postavili barikade na svim mostovima koji vode u gradu Marawi sa sjevera, a ne dopu┼ítaju ni lokalnom stanovni┼ítvu da napusti podru─Źje borbi.

Filipini, koji su i do sada bili ─Źesta meta lokalnih ispostava teroristi─Źkih grupa (u zemlji je zabilje┼żeno djelovanje preko 100 teroristi─Źkih organizacija), nisu se skoro susreli s napadom ovakvog obima Islamske dr┼żave.

Da li je ovo samo upozorenje teroristi─Źkih sponzora (Zapadne zemlje) predsjedniku Duterteu, koji je od preuzimanja vlasti u potpunosti preokrenuo politiku koju je vodila “51. ─Źlanica SAD-a” desetlje─çima unatrag, ili po─Źetak novog rata koji je pokrenut pod islamisti─Źkom maskom, a u svrhu svrgavanja legitimno izabranih predsjednika jedne dr┼żave, bit ─çe jasno u narednim danima.

Predsjednik Duterte je, tako─Ĺer, za┼íao i u sferu jo┼í jednog poznatog interesa svjetskih mo─çnika – trgovinu narkoticima – i ozbiljnim radom na svom najva┼żnijem predizbornom obe─çanju, nanio za kratko vrijeme ogromne ┼ítete narko-kartelima na Pacifiku.

>>BANKARSKA MASONERIJA NA RUBU BIJESA: Filipinski predsjednik Duterte izbacuje Rothschilda iz zemlje
 

 

 
(Pravda)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,