Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Filipini nakon protjerivanja Rothshildovih banaka i američke politike – dobili teroriste ISIS-a

Filipini nakon protjerivanja Rothshildovih banaka i američke politike – dobili teroriste ISIS-a

duterte-isisVeća grupa teško naoružanih pripadnika Islamske države izvršila je juriš na grad Marawi i ušla u žestoke borbe s vojnim snagama te zemlje na gradskim ulicama

U grad su hitno poslana pojačanja vojnim i policijskim snagama.

Prema izvještaju info-službe Islamske države, agencije Amak, teroristi su uspjeli zauzeti gradsku bolnicu i na njoj se sada viori crna zastava.

Veći broj građevina u blizini bolnice je zapaljena, javljaju lokalni aktivisti.

Prema procjenama filipinskih medija, u napadu sudjeluje više od 500 terorista, a primijećen je i poznati “logo” ISIS-a.

Do sada je, prema službenim informacijama, zabilježeno ubojstvo 3 vojnika, dok je najmanje 12 ranjeno.

Kako izvještavaju lokalni mediji, borbe se i dalje vode, a u borbama je zapaljena i zgrada zatvora.

Teroristi su proširili kontrolu do rijeke u sjevernom dijelu grada, i postavili barikade na svim mostovima koji vode u gradu Marawi sa sjevera, a ne dopuštaju ni lokalnom stanovništvu da napusti područje borbi.

Filipini, koji su i do sada bili česta meta lokalnih ispostava terorističkih grupa (u zemlji je zabilježeno djelovanje preko 100 terorističkih organizacija), nisu se skoro susreli s napadom ovakvog obima Islamske države.

Da li je ovo samo upozorenje terorističkih sponzora (Zapadne zemlje) predsjedniku Duterteu, koji je od preuzimanja vlasti u potpunosti preokrenuo politiku koju je vodila “51. članica SAD-a” desetljećima unatrag, ili početak novog rata koji je pokrenut pod islamističkom maskom, a u svrhu svrgavanja legitimno izabranih predsjednika jedne države, bit će jasno u narednim danima.

Predsjednik Duterte je, također, zašao i u sferu još jednog poznatog interesa svjetskih moćnika – trgovinu narkoticima – i ozbiljnim radom na svom najvažnijem predizbornom obećanju, nanio za kratko vrijeme ogromne štete narko-kartelima na Pacifiku.

>>BANKARSKA MASONERIJA NA RUBU BIJESA: Filipinski predsjednik Duterte izbacuje Rothschilda iz zemlje
 

 

 
(Pravda)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,