Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MASAKR NA KONCERTU ARIANE GRANDE: Britanske vlasti su uvježbavale teroristički napad u Manchesteru nekoliko tjedana prije

MASAKR NA KONCERTU ARIANE GRANDE: Britanske vlasti su uvježbavale teroristički napad u Manchesteru nekoliko tjedana prije

manchet-napad-koncerVlasti su prema izvješajima znale o planovima napadu radikalnih islamskih terorističkih skupina na koncertu Ariane Grande u Manchesteru u Velikoj Britaniji, koji je ciljao mlade djevojke i tinejđere

Britanska obavještajna služba i policija su bili svjesni planova napada kojim bi se ubilo što je više ljudi moguće u O2 Areni u Manchesteru, ali umjesto da hvataju teroriste, oni su pustili da ubiju najmanje 20 ljudi.

Britanske otvorene granice su dale eliti korisne teroriste potrebne da rade svoj prljavi posao za njih. Britanska obavještajna služba i policija je „dopustila” da se ovaj napad dogodi kako bi opravdali sve veće represijske mjere nad nevinim stanovništvom, oduzimajući sve više i više građanske slobode, i stvarajući završnu fazu izgradnje policijske države, piše YNW.

Prestrašena javnost je dopustila da se to dogodi. Građani će nakon ovoga odabrati „sigurnost” ispred slobode.

Činjenica je da ISIS-ov kult smrti financira i podupire SAD i njihovi zapadni saveznici. Ovo nije divlja teorija zavjere. To su odavno već priznali članovi Kongresa demokratske i republikanske stranke u SAD-u.

Baš kao što je ISIS uzrok smrti i razaranja u Siriji, Iraku i Libiji, oni također izazvaju kaos u velikim europskim gradovima. To je sve dio plana destabilizaciju Europe i oduzimanja građanske slobode, privatnosti i pravo na dostojan život.

Napad u Manchesteru ima sablasnu sličnosti s pariškim napadom u studenom 2015. Pariz i Manchester su obje domine koje su pale orkestrirano u režiji Novog svjetskog poretka, kao dio velikog master plana koji ima za cilj uništiti Europu kakvu poznajemo.

ISIS je preuzeo odgovornost odmah nakon napada, baš kao što su to učinili nakon napada u Parizu, upozoravajući da je to „samo početak.”
 

 
Manje od dva tjedna nakon što je RT objavio snimke glumaca u simuliranom terorističkom napadu u Manchesteru, radikalni islamski terorist su proveli krvavi napad na mlade djevojke, i to je omogućeno da se dogodi.

Teroristi ulaze slobodno u naše zemlje i omogućeno im je da provode barbarska djela kojima teroriziraju dobre građane koji poštuju zakone. U nekim slučajevima obavještajne službe i policija su zapravo pomagali teroristima.

Izvori tvrde da bi FA Cup Final sljedeći vikend u Londonu trebao biti sljedeća meta u valu islamskog terora koji će se samo još pogoršati. Prvo mlade djevojke, a sljedeći su nogometni navijači.

Kriza i katastrofa će biti dnevni redoslijed, kroz koji će elita marširati prema policijskoj državi i Novom svjetskom poretku. Dok je teroristima dopušteno slobodno lutati, mi ćemo biti oni koji će biti u zatvoru.

Pogledajte snimku vježbe terorističkog napada u Manchesteru koju je objavio RT:

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,