Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MASAKR NA KONCERTU ARIANE GRANDE: Britanske vlasti su uvje┼żbavale teroristi─Źki napad u Manchesteru nekoliko tjedana prije

MASAKR NA KONCERTU ARIANE GRANDE: Britanske vlasti su uvje┼żbavale teroristi─Źki napad u Manchesteru nekoliko tjedana prije

manchet-napad-koncerVlasti su prema izvje┼íajima znale o planovima napadu radikalnih islamskih teroristi─Źkih skupina na koncertu Ariane Grande u Manchesteru u Velikoj Britaniji, koji je ciljao mlade djevojke i tinej─Ĺere

Britanska obavje┼ítajna slu┼żba i policija su bili svjesni planova napada kojim bi se ubilo ┼íto je vi┼íe ljudi mogu─çe u O2 Areni u Manchesteru, ali umjesto da hvataju teroriste, oni su pustili da ubiju najmanje 20 ljudi.

Britanske otvorene granice su dale eliti korisne teroriste potrebne da rade svoj prljavi posao za njih. Britanska obavje┼ítajna slu┼żba i policija je ÔÇ×dopustilaÔÇŁ da se ovaj napad dogodi kako bi opravdali sve ve─çe represijske mjere nad nevinim stanovni┼ítvom, oduzimaju─çi sve vi┼íe i vi┼íe gra─Ĺanske slobode, i stvaraju─çi zavr┼ínu fazu izgradnje policijske dr┼żave, pi┼íe YNW.

Prestra┼íena javnost je dopustila da se to dogodi. Gra─Ĺani ─çe nakon ovoga odabrati ÔÇ×sigurnostÔÇŁ ispred slobode.

─îinjenica je da ISIS-ov kult smrti financira i podupire SAD i njihovi zapadni saveznici. Ovo nije divlja teorija zavjere. To su odavno ve─ç priznali ─Źlanovi Kongresa demokratske i republikanske stranke u SAD-u.

Ba┼í kao ┼íto je ISIS uzrok smrti i razaranja u Siriji, Iraku i Libiji, oni tako─Ĺer izazvaju kaos u velikim europskim gradovima. To je sve dio plana destabilizaciju Europe i oduzimanja gra─Ĺanske slobode, privatnosti i pravo na dostojan ┼żivot.

Napad u Manchesteru ima sablasnu sli─Źnosti s pari┼íkim napadom u studenom 2015. Pariz i Manchester su obje domine koje su pale orkestrirano u re┼żiji Novog svjetskog poretka, kao dio velikog master plana koji ima za cilj uni┼ítiti Europu kakvu poznajemo.


ISIS je preuzeo odgovornost odmah nakon napada, ba┼í kao ┼íto su to u─Źinili nakon napada u Parizu, upozoravaju─çi da je to ÔÇ×samo po─Źetak.ÔÇŁ
 

 
Manje od dva tjedna nakon ┼íto je RT objavio snimke glumaca u simuliranom teroristi─Źkom napadu u Manchesteru, radikalni islamski terorist su proveli krvavi napad na mlade djevojke, i to je omogu─çeno da se dogodi.

Teroristi ulaze slobodno u na┼íe zemlje i omogu─çeno im je da provode barbarska djela kojima teroriziraju dobre gra─Ĺane koji po┼ítuju zakone. U nekim slu─Źajevima obavje┼ítajne slu┼żbe i policija su zapravo pomagali teroristima.

Izvori tvrde da bi FA Cup Final sljede─çi vikend u Londonu trebao biti sljede─ça meta u valu islamskog terora koji ─çe se samo jo┼í pogor┼íati. Prvo mlade djevojke, a sljede─çi su nogometni navija─Źi.

Kriza i katastrofa ─çe biti dnevni redoslijed, kroz koji ─çe elita mar┼íirati prema policijskoj dr┼żavi i Novom svjetskom poretku. Dok je teroristima dopu┼íteno slobodno lutati, mi ─çemo biti oni koji ─çe biti u zatvoru.

Pogledajte snimku vje┼żbe teroristi─Źkog napada u Manchesteru koju je objavio RT:

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,