Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POLJSKA ZASTUPNICA: ‘FRANCUZI VIŠE NEMAJU SNAGE BORITI SE ZA FRANCUSKU’

POLJSKA ZASTUPNICA: ‘FRANCUZI VIŠE NEMAJU SNAGE BORITI SE ZA FRANCUSKU’

francuska-pocast„Francuzi umiru bez Boga”, kaže ona

Poljska zastupnica u parlamentu optužila je Francuze da su bezbožni i da su se predali globalističkoj dominaciju u svjetlu francuskih predsjedničkih izbora i da je njihov izbor bivši Rothschildov bankar, Emmanuel Macron, koji će voditi naciju prema urušavanju.

„Francuzi više nemaju snage da se bore za Francusku”, napisala je poljska zastupnica Krystyna Pawłowicz, u objavi na društvenim medijima. „U usporedbi s njima, Poljaci su moćni u duhu i kanaliziraju punu snagu poljskih patriota”.

„Oni su obeshrabreni, Francuzi umiru … bez Boga, bez vjere u Mariju.”

Pawłowicz je članica vladajuće stranke Zakona i pravosuđa (PIS), koja je zauzela tvrdolinijaški stav prema trenutnoj invaziji afričkih i bliskoistočnih imigranata koji se slijevaju u Europu.

Poljska je već počela snositi gnjev gangstera Europske unije koji je eskalirao u svojim upozoranjeima i nasilničkom ponašanju prema Poljskoj koja i dalje odbija kvote za primanje ilegalnih imigranata i dezertera sa Bliskog istoka i sa sjevera Afrike.

Macron već sada prijeti Poljskoj s odmazdom ako se ne pokloni zahtjevima EU. „Kada se prava i vrijednosti Europske unije ne poštuju, želim sankcije koje se trebaju provesti”, rekao je Macron za medije prošlog tjedna.

„U razdoblju od tri mjeseca nakon što budem izabran, donijet ćemo odluku o o Poljskoj.”

„Ne možete imati Europsku uniju koja raspravlja o svakom decimalnom mjestu po pitanju proračuna s svakoj zemlji, a koja, kad imate članica EU koje djeluju poput Poljske ili Mađarske u pitanjima vezanim za sveučilišta i učenje, ili imigrante ili temeljne vrijednosti, odluči ne činiti ništa.”

Macron je pošao korak dalje, aludirajući i optužujući poljsku vladu da je povezana sa „carskom Rusijom” – što je posebno zapaljiva optužbe u jeku istrage koja uključuje Donald Tuska – trenutnog predsjednika Europskog vijeća i bivšeg poljskog premijera, u kojoj se istražuje prerana smrt brata sadašnjeg poljskog predsjednika Jaroslaw Kaczynskog.

Tusk se trenutno ispituje radi moguće nezakonite zavjere s ruskom obavještajnom službom u svezi avionske nesreće u kojoj je poginuo bivši poljski predsjednik i osnivač stranke PiS, Lech Kaczynski.

Poljska je odgovorila Macronu, nazivajući njegove komentare „neprihvatljivim”, dodajući da je „prekršio europske standarde i principe prijateljstva s Poljskom.”

Poljski ministar unutarnjih poslova, Mariusz Błaszczak, nedavno je izjavio, „Politika multikulturalizma u zapadnoj Europi donosi o krvave žetve u obliku terorističkih napada”.

„Naši prethodnici su pristali primiti tisuće imigranata sa Bliskog istoka i sjeverne Afrike – te su nastojali dovesti do takve krize”, dodao je upozorivši da je Europa sada u sredini „krize masovnog useljavanja.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,