Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » WikiLeaks: Barack Obama je hakirao francuske predsjedničke izbore – u Macronovu korist

WikiLeaks: Barack Obama je hakirao francuske predsjedničke izbore – u Macronovu korist

macron-obamaWikiLeaks tvrdi da je bivši američki predsjednik Barack Obama hakirao francuske izbore kako bi pomogao svojem „prijatelju” Emmanuelu Macronu da dobije izbore

Bivši predsjednik SAD Barack Obama miješao se – dok je bio u Bijeloj kući – u predsjedničke izbore u Francuskoj, obiavio je WikiLeaks. I to: u korist predsjedničkog kandidata francuskih globalista Emanuela Macrona.

WikiLeaks, koji je objavio ogroman broj dokumenata iz Makronovog izbornog stožera, tvrdi: “Obama se miješao u francuske izbore na Makronovoj strani nakon što je prethodno naredio CIA-i da ukrase planove stranaka koje imaju predsjeničke kandidate”.

Iz ovoga bi se – s obzirom na cijeli razvoj situacije – mogao izvući zaključak: da su Amerikanci odigrali važnu ulogu i u kandidiranju Macrona i u donošenju odluke da se torpedira Francois Fillon kako bi mu bio raščišćen put ka Elizejskoj palači.

WikiLeaks je još sredinom veljače objavio da je CIA i uoči francuskih izbora održanih 2012. izdala nalog svojim agentima da se “ubace” u glavne političke stranke Pete republike i prodru u njihove elektroničke sustave.

Tada je američka špijunaža poseban interes pokazivala prema Francois Hollandeu, Nicolas Sarkozyu, Marine Le Pen, Martinu L’obrieu i Dominique Strauss-Kahnu.
 
Aktivni dio ove američke operacije usred Francuske potrajao je deset mjeseci.

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,