Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KAO U HOROR FILMU: TALIJANSKU REPORTERKU NAPALI MIGRANATI NA PRIJENOSU UŽIVO (VIDEO)

KAO U HOROR FILMU: TALIJANSKU REPORTERKU NAPALI MIGRANATI NA PRIJENOSU UŽIVO (VIDEO)

italija-reporterkaEuropsko kulturno obogaćivanje se pojačava

Šokantan video iz Italije pokazuje talijansku reporterku kako bježi u panici vrišteći nakon što je napadnuta od strane migranata u prijanosu uživo na televiziji.

Francesca Parisella je napadnuta dok je pokazivala gledateljima talijanske televizije Matrix Kanal 5 kako su migranti pretvorili željeznički kolodvor u Rimu u privremeni migrantski logor.

Gledatelji su vidjeli kako imigranti spavaju izvan željezničke stanice, okruženi smećem. Nakon glasa koji se čuo u pozadini, prijenos se prekinuo.

Prijenos uživo se vratio nekoliko sekundi kasnije, u kojem je novinarka Parisella objašnjavala, „Mi smo bili napadnuti!”

“Što želiš? Jeste li ludi?”, Parisella je pitala migranta, prije nego što se počela glasno vrištati.

„O, moj Bože!”, reporterka je rekla prije nego se obratila produkcijskom timu da pozovu policiju.

Migrant je pokušao nasilno napasti Parisellu i njezinog snimatelja, ali oboje je spasio vozač taksija koje je bio u prolazu i koji je pozvao policiju.

Napadač je kasnije identificiran kao 37-godišnji ilegalni imigrant sa Obale Bjelokosti bez dokumenata ili legalnog boravišta kojem su vlasti naredile da se deportira natrag u rujnu prošle godine.

Parisella je kasnije rekla policiji da je bio „vrlo sretan” pobjeći ozljede. Ona je nakon toga tweeted sliku sebe od vozača taksija koji je došao na njezinu pomoć.

Migranti iz afričkih zemalja, od kojih niti jedan nije izbjeglica iz Sirije, i dalje masovno ulaze u Italiji, kroz nevladine organizacije i EU doslovno djeluje kao taksi služba koja ih kupi 20 kilometara od obale Libije u koordinaciji sa krijumčarima ljudi.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,