Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Le Pen obećala da će uništiti Rothschildov kartel kada bude izabrana za predsjednika

Le Pen obećala da će uništiti Rothschildov kartel kada bude izabrana za predsjednika

le-pen-rukaFrancuski predsjednički kandidat Marine Le Pen je obećala vratiti nacionalni suverenitet povlačenjem Francuske iz eurozone, vraćaju francuski franak, i isključujući Rothschildov bankarski kartel iz kontrole središnje francuske banke

„Moramo kontrolirati valutu, te ju moramo također prilagoditi jer je danas jedinstvena valuta teret”, rekla je Le Pen za novine Le Parisien. „Mi ćemo imati nacionalnu valutu kao i sve druge zemlje, i mi ćemo imati zajedničku valutu također.”

Le Pen, koja je u kampanji poništavanja desetljeća globalističke politike drži da će pobijediti u skorom francuskom referendumu u stilu Brexita, rekla je da bi šesto najveće svjetsko gospodarstvo trebalo napustiti „Rothschildov kontrolirani” euro u korist nacionalne valute koja treba biti kontrolirana od strane interesa Francuskih građana, piše YNW.

„Moramo kontrolirati valutu i prilagoditi ju za gospodarstvo jer je danas jedinstvena valuta [euro], kugla na lancu.”

Razlike između kandidata koje Francuzi moraju izabrati ne mogu biti bolje pojašnjene – od bivšeg Rosthchildovog bankara koji je bio namamljen u svijet elitnih pedofila kao tinejdžer, ili žena koja je obećala protjerivanje Rothschildove banke iz Francuske, i koja je obećala ponovo vraćanje nacionalnog suvereniteta i uništavanje pedofilskih prstena koji postoji iza europske političke scene.

Pozivajući se na Emmanuel Macrona, bivšeg Rothschildovog bankara koji je u braku sa ženom koja mu je bila učiteljica dramske kulture i koja ga je zavela dok je bio maloljetan, Le Pen je rekla:

„Nije slučajnost da elita gura mojeg protukandidata da postane predsjednik, svim raspoloživim sredstvima. Oni trebaju jednog od svojih na vlasti kako bi mogli provesti svoj plan.”

Macron je bivši član Socijalističke stranke, i evangelizator za daljnju globalizaciju francuskog gospodarstva.

On zagovara otvorene granice, useljavanje u Europsku uniju s obje ruke, te je kritizirao Brexit i Donald Trumpa – čak toliko daleko da je ponudio „sigurno utočište” Amerikanima koji se nalaze u sukobu sa trenutnom američkom upravom.

Ako Macron ne pobijedi 7. svibnja, nije sigurno koliko će učinkovit biti kao predsjednik iako njegova stranka, “En Marche”, nema niti jedno mjesto u francuskom parlamentu.

Činjenica da je vođa totalno nepopularne stranke stigao u drugi krug izbora za predsjednika s Le Pen je zapanjujuća sama po sebi, i dokazuje koliki je utjecaj elite na francusku nacionalnu politiku.

Elite koriste sva sredstva za dobivanje onoga što žele u Francuskoj, ali nadamo se ne zadugo.

Le Pen, koja je skočila u najnovijim anketama protiv kandidata establišmenta – Macrona, je zacrtala planove za „uništenjem Novog svjetskog poretka” kada bude izabrana za predsjednika, šaljući poruke europskim elitama da će „rastaviti njihove korumpirane, sebične i samodostatne institucije sa svoje vlastite dvije ruke, ako moram.”

„Ljudi su progovorili i njihova poruka je jasna: Novi svjetski poredak je završen”, rekla je Marine Le Pen na turneji svoje političke skupine u sjedištu stranke Nacionalnog Front zapadno od Pariza.

„Elite koje se kriju iza svoje propagande potaknute medijskim institucijama, donose neodgovorne odluke u Bruxellesu, ušutkavajući građane koji govore protiv ovog ludila. Ako ja postanem predsjednica plimni val nezadovoljstva građana će krenuti prema njima, kakvog nikada nisu prije vidjeli.”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,