Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KRALJICA NAS JE NAPUSTILA? Usred noći svi u kraljevskoj palači pozvani na hitan sastanak

KRALJICA NAS JE NAPUSTILA? Usred noći svi u kraljevskoj palači pozvani na hitan sastanak

kraljica-listaU kraljevskoj palači se dešava nešto čudno, a vezano je zasigurno za Kraljicu. Prema portalu DeathList.net koji je već pogodio ovogodišnju smrt David Rockefeller, kraljica Elizabeta II i njezin muž Prince Philip Duke of Edinburgh bi trebali biti sljedeći

Čitavo osoblje Buckinghamske palače noćas je pozvano na hitan sastanak. Pozvani su i oni koji rade za kraljicu u drugim rezidencijama.

Ono što je poznato da će im se danas ujutro obratiti njihov šef Lord Chamberlain te desna ruka njenog veličanstva, privatni tajnik Sir Christopher Geidt.

Iako za sada nema nikakvih informacija, spekulira se da će objaviti informacije koje se tiču zdravlja kraljice Elizabete II ili pak, njezina supruga Philipa, vojvode od Edinburgha.

Desetak televizijskih kamera nalazi se ispred palače, a nekoliko ljudi diljem zemlje, bliskih kraljevskoj obitelji, pozvano je danas na sastanak “poslije glasina o informacijama koje bi se odnosiaily Mirror.

Iako se slični sastanci organiziraju povremeno, ovog puta je sastanak sazvan u posljednjem trenutku što ukazuje da će nešto značajno biti priopćeno – naveo je list pozivajući se na neimenovane izvore.

Podsjetimo, prošlog mjeseca kraljica je napunila 91 godinu, dok će njen suprug princ Philip u lipnju napuniti 96.

Pojedini francuski mediji su objavili da je umro princ Filip, pa su iz Buckinghamske palače bili prisiljeni negirati tu vijest, no nisu negirali da je umrla kraljica.

Mirror je čak objavio vijest sa slikom da je zastava na Buckinghamskoj palači na svom mjestu, odnosno da nije spuštena na pola koplja, što bi trebao biti dokaz da nitko nije umro! No, ti ništa ne znači, jer palača sigurno ne bi spustila zastavu na pola koplja prije objave u medijima.
 
(vecernji.hr, blic.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,