Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Najpametniji klinac na svijetu: CERN je uništio naš svemir!

Najpametniji klinac na svijetu: CERN je uništio naš svemir!

cern-znanstvenikMaks Laughlin nije običan klinac, on je vjerojatno najpametniji dječak na svijetu. A on kaže da je pronašao dokaze da je CERN uništio naš svemir

Laughlin tvrdi da je CERN uništio svemir tijekom posljednjih nekoliko eksperimenata, što je rezultiralo da sada živimo u paralelnom svemiru umjesto u pravom svemiru.

Znanost je jedva zagrebala površinu prirode stvarnosti, no usprkos tome njezina otkrića su šokantna više nego smo to bili u stanju zamisliti. Ona dokazuje kvantnu isprepletenosti, jedinstvenog polja svijesti, slobodne energije, nadljudske sposobnosti, singularnost, paralelne svemire i alternativnu stvarnost.

Sve ovo je malo previše za naš mozak i nikada ne bi mislili da dijete može to razumjeti. No, možda nam i treba dijete, netko tko je dovoljno hrabar razmišljati o ludim idejama i teorijama, jer je većina svijeta u kojem živimo danas izgrađena na taj način.

Maks Laughlin nije samo bilo koji klinac. On je vjerojatno najpametniji dječak na svijetu.

Kad je imao samo 13 godina izumio je uređaj na slobodnu energiju, nešto što bi potencijalno moglo napajati cijeli svijet besplatno.

On je postao poznat diljem svijeta po svojim briljantnim idejama i gledištima, o zanimljivim temama poput prirode svemira i alternativne stvarnosti.

Ali sada on ima teoriju da je CERN uništio naš svemir, i da mi živimo u nekom drugom svemiru koji je paralelan i najbliži tome.

On misli da je poznati “Mandelin efekt” rezultat toga. Maks sve to objašnjava lijepo u ovom videu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , ,