Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » OPĆA UZBUNA – EKSLACIJA: AMERIČKI MEDIJI POZIVAJU NA RAT SA RUSIJOM

OPĆA UZBUNA – EKSLACIJA: AMERIČKI MEDIJI POZIVAJU NA RAT SA RUSIJOM

sirija-rusijaOpet se dogodio napad pod “Lažnom zastavom” koji nas vodi prema 3. Svjetskom ratu – užitku mnogih globalista

SAD istražuje je li Rusija bila uključena u kemijski napad u Siriji koji je potaknuo predsjednika Donald Trumpa za pokretanje prvog izravnog vojnog napada protiv Assadovog “režima”, piše CNN.

Pentagon je u potrazi za bilo kakvim dokazima da je ruska vlada znala ili sudjelovala u napadu u pokrajini Idlib u kojem je poginulo najmanje 80 ljudi, a ranjeno više desetaka, rekao je visoki američki obrambeni dužnosnik.

Kada je CNN pitao o američkim navodima da je Rusija možda bila suučesnik kemijskog napada, glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je odgovorio je putem SMS poruke: „To nije istina.”

Svjetski čelnici su oštro podijeljeni u svezi Trumpovog bombardiranja vojne baze Shayrat, za koju se vjeruje od strane SAD-a (bez ikakvih dokaza) da je bila baza za ratne zrakoplove koji su proveli kemijski napad u utorak.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je osudio američki napad na Siriju kao „čin agresije” i rekao da krše međunarodno pravo.

Zapadni čelnici su poduprli američku akciju, rekavši da je sirijski predsjednik Bashar al-Assad to sam zaslužio.

Alex Jones u svojem izvještaju raščlanjuje kako mediji vrte građane oko malog prsta bez dokaza da je Rusija izvršila napad kemijskim oružjem. (izvor)

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,