Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áVEDSKA: Imigrant istukao tri policajke, one ga pustile da mirno ode! (VIDEO)

ŠVEDSKA: Imigrant istukao tri policajke, one ga pustile da mirno ode! (VIDEO)

svedska-policija‘Bojim se da ─çe na┼íi dr┼żavni mediji napasti mene I druge koji tvrde da su situacije poput ove na videu stvarni problem a ne ‘uzbudljivi izazov’ kako takve stvari obi─Źno nazivaju, ka┼że ┼áve─Ĺanin koji je ovaj video postavio na YouTube

Policajka i za┼ítitar su ozlije─Ĺeni u incidentu koji se dogodio 20. o┼żujka u azilu za imigrante Fagersj├Â, u Stockholmu.

Imigrant kojeg vidite na videu je ujutro podmetnuo po┼żar, a javljeno je i da je agresivan i da baca predmete, razbija automobile i sli─Źno pa su pozvani za┼ítitari i policija. Kako ┼ívedska policija zapo┼íljava po spolnim, rasnim, rodnim i inim kvotama, svi policajci na sceni su bile ┼żene.

Vatrogasci su stigli prije policije, no morali su ─Źekati dok oni prvi ne u─Ĺu. ÔÇťNismo mogli u─çi na lokaciju, morali smo ─Źekati na za┼íti─çenoj to─Źki dok policija ne osigura prostorÔÇŁ, rekao je Christer Eriksson, vo─Ĺa vatrogasaca.

Na videu mo┼żete pratiti ┼íto se doga─Ĺalo po dolasku policije na scenu. Mu┼íkarac prvo razbija automobile, potom dohvati nekakvu ┼íipku i kamenje i njime napada policajke te razbija njihov auto. One su ga poku┼íale savladati, no bezuspje┼íno, zadobiv┼íi pritom par ozbiljnih udaraca bez da su uop─çe poku┼íale uzvratiti.

U jednom trenutku im poma┼że ─Źetvrta osoba, koja uspijeva imigranta sru┼íiti na zemlju, ali su ga one potom otjerale i nastavile se same natezati s imigrantom, pri ─Źemu on jednu nokautira. Potom polako odlazi do jarka i uzima kamenje, a one bje┼że na sigurnu udaljenost i ostaju tamo.

Potom on razbija policijski Volvo, i nakon toga se polako udaljava s rukama u d┼żepovima, laganim korakom, a policajke nakon nekog vremena, kad je on ve─ç bio na sigurnoj udaljenosti, kre─çu za njim, tako─Ĺer bez ┼żurbe.

Zašto nisu upotrijebile sredstva prisile? Jer bi ih liberalni mediji vjerojatno razapeli zbog rasizma.

U ┼ávedskoj, kao i Njema─Źkoj, policija u pravilu uop─çe ne dira imigrante kad divljaju po ulicama, jer se svaka takva intervencija u pravilu smatra rasizmom i ─Źesti su i otkazi.

Nedavno je jedan stariji inspektor u ┼ávedskoj imao velikih problema i na┼íao se na udaru medija, javnosti i istrage u samoj policiji kad je na facebooku objavio kako izgleda jedan njegov radni dan, napisav┼íi kako stalno ima posla s Muhamedima i Hasanima. Odnosno, kako oni po─Źine gotovo sva nasilna krivi─Źna djela u ┼ávedskoj.

ÔÇťZapalio je hrpu sme─ça. Papire i odje─çu. Nije bilo ve─çeg po┼żaraÔÇŁ, rekao je kasnije Christer Eriksson, voditelj vatrogasne brigade. Javljeno je da je jedna policajka ozlije─Ĺena, kao i pripadnik (ili pripadnica, s videa nije posve razvidno) osiguranja koji im je poku┼íao pomo─çi.

Ho─çe li po─Źinitelju biti odobren azil u ┼ávedskoj za sad nije poznato, no za manja kriminalna djela ┼ávedska u pravilu ne odbija azil.
 

 

(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,