Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA: Imigrant istukao tri policajke, one ga pustile da mirno ode! (VIDEO)

ŠVEDSKA: Imigrant istukao tri policajke, one ga pustile da mirno ode! (VIDEO)

svedska-policija‘Bojim se da će naši državni mediji napasti mene I druge koji tvrde da su situacije poput ove na videu stvarni problem a ne ‘uzbudljivi izazov’ kako takve stvari obično nazivaju, kaže Šveđanin koji je ovaj video postavio na YouTube

Policajka i zaštitar su ozlijeđeni u incidentu koji se dogodio 20. ožujka u azilu za imigrante Fagersjö, u Stockholmu.

Imigrant kojeg vidite na videu je ujutro podmetnuo požar, a javljeno je i da je agresivan i da baca predmete, razbija automobile i slično pa su pozvani zaštitari i policija. Kako švedska policija zapošljava po spolnim, rasnim, rodnim i inim kvotama, svi policajci na sceni su bile žene.

Vatrogasci su stigli prije policije, no morali su čekati dok oni prvi ne uđu. “Nismo mogli ući na lokaciju, morali smo čekati na zaštićenoj točki dok policija ne osigura prostor”, rekao je Christer Eriksson, vođa vatrogasaca.

Na videu možete pratiti što se događalo po dolasku policije na scenu. Muškarac prvo razbija automobile, potom dohvati nekakvu šipku i kamenje i njime napada policajke te razbija njihov auto. One su ga pokušale savladati, no bezuspješno, zadobivši pritom par ozbiljnih udaraca bez da su uopće pokušale uzvratiti.

U jednom trenutku im pomaže četvrta osoba, koja uspijeva imigranta srušiti na zemlju, ali su ga one potom otjerale i nastavile se same natezati s imigrantom, pri čemu on jednu nokautira. Potom polako odlazi do jarka i uzima kamenje, a one bježe na sigurnu udaljenost i ostaju tamo.

Potom on razbija policijski Volvo, i nakon toga se polako udaljava s rukama u džepovima, laganim korakom, a policajke nakon nekog vremena, kad je on već bio na sigurnoj udaljenosti, kreću za njim, također bez žurbe.

Zašto nisu upotrijebile sredstva prisile? Jer bi ih liberalni mediji vjerojatno razapeli zbog rasizma.

U Švedskoj, kao i Njemačkoj, policija u pravilu uopće ne dira imigrante kad divljaju po ulicama, jer se svaka takva intervencija u pravilu smatra rasizmom i česti su i otkazi.

Nedavno je jedan stariji inspektor u Švedskoj imao velikih problema i našao se na udaru medija, javnosti i istrage u samoj policiji kad je na facebooku objavio kako izgleda jedan njegov radni dan, napisavši kako stalno ima posla s Muhamedima i Hasanima. Odnosno, kako oni počine gotovo sva nasilna krivična djela u Švedskoj.

“Zapalio je hrpu smeća. Papire i odjeću. Nije bilo većeg požara”, rekao je kasnije Christer Eriksson, voditelj vatrogasne brigade. Javljeno je da je jedna policajka ozlijeđena, kao i pripadnik (ili pripadnica, s videa nije posve razvidno) osiguranja koji im je pokušao pomoći.

Hoće li počinitelju biti odobren azil u Švedskoj za sad nije poznato, no za manja kriminalna djela Švedska u pravilu ne odbija azil.
 

 

(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,