Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Putin se obru┼íio na eksperimente geoin┼żenjeringa kao ‘pune neznanja’ i ‘protiv prirode’

Putin se obru┼íio na eksperimente geoin┼żenjeringa kao ‘pune neznanja’ i ‘protiv prirode’

putin-geoinzenjeringDok mainstream mediji u SAD-u i Velikoj Britaniji slu┼żbeno objavljuju da se upravo sada iznad na┼íih glava odvijaju solarni geoin┼żenjerski eksperimenti, predsjednik Putin je poslao poruku svojim protivnicima

Vladimir Putin tvrdi da je bio “iznena─Ĺen” nedavnim novinskim izvje┼í─çima u kojima su zapadne elite objavile da ─çe krenuti sa geoin┼żenjering chemtrails eksperimentima, te je rekao: “Ne znam ┼íto moram u─Źiniti da do─Ĺem do tih ljudi.”

Putin je govorio na kongresu ruskog geografskog dru┼ítva, organizacije koju ve─ç dugo podr┼żava ruski predsjednik. Tijekom kratke konferencije za novinare Putin je napravio osvrt na slu┼żbeno zata┼íkavanje geoin┼żenjerskih napada na globalnu klimu, podi┼żu─çi obrve i rekav┼íi, “Izgleda da ih sada nazivaju ‘aerosolne formacije oblaka’”.

Putin je mislio na vijest u zapadnim medijima u svezi 20 milijuna dolara vrijednog projekta Sveu─Źili┼íta Harvard kojim ─çe se ┼ípricati atmosfera Zemlje, u prvom svjetskom Chemtrails pokusu koji je javno priznat.

No, prema Putinu, zapadne vlade eksperimentiraju na svojim gra─Ĺanima ve─ç godinama. Prije manje od mjesec dana Putin se obru┼íio na Zapadne vlade zbog laganja svojih gra─Ĺana oko geoin┼żenjeringa.


Govore─çi na dobrotvornoj ve─Źeri za prikupljanju sredstava u svom rodnom gradu St. Petersburgu u velja─Źi, Putin se suprotstavio zapadnim vladama i rekao: “To je ─Źudesno, ameri─Źka vlada i dalje odbija priznati svoje radnje. Znanstveni podaci postoje i svi ih mogu vidjeti. Kako ljudi mogu zahtijevati propise i kontrole u svezi ┼ípricanja i zapra┼íivanja atmosfere ako vlada ne ┼żeli priznati da ove operacije postoje? To je uvredljivo da ljudsku inteligenciju.ÔÇŁ

Sada, krajem o┼żujka, sa vijestima o javnoj studiji Sveu─Źili┼ítu Harvard, ─Źini se da je Putin bio u pravu. Oni mogu koristiti mainstream medije da bi chemtrailse imenovali “aerosol formacijama” ako ┼żele, ali jednostavna ─Źinjenica je da oni eksperimentiraju uz pomo─ç Chemtrailsa iznad na┼íih glava.

Prema Putinu ove chemtrails operacije predstavljaju “monumentalna prijetnju” na Zemljinu biosferu te su “ne samo opasne, ve─ç su i protiv prirode”.

Putin, koji je fundamentalno protiv geoin┼żenjerskih programa promjene klime, ka┼że da je “duboko zabrinut” zbog “neobrazovanog rizika” koje poduzimaju strane zapadne korporacije i odobrene su od strane zapadnih vlada, a sve to u potrazi za kontrolom populacije i profitom.

Putin je rakao da operacije atmosferskog prskanja zapadnih vlada i programi vremenske manipulacije predstavljaju “najve─çi napad na Zemljin ┼żivot i zdravlje … u ljudskoj povijesti.”

Ruski predsjednik je rekao da nije va┼żno ako je “najve─ça prijetnja, ili druga najve─ça prijetnja, ili tre─ça. Ono ┼íto je va┼żno je da je to napad. To je ozbiljan napad. To je ne samo uvredljivo, to je i protiv prirode.”

Kao dokaz proizlazi da geoin┼żenjering i manipulacija o┼íte─çuju ozonski omota─Ź, i strah je da ─çe zemlja do─çi do krizne to─Źke i ne─çe se mo─çi oporaviti. Otrovana zemlja, kao neizlje─Źivo bolesno tijelo, biti ─çe ostavljeno da umre.

Alternativa je, prema Putinu, ista kao što je uvijek bila. Jednostavno, poštivanje obrade zemlje, vodnih sustava i zraka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , ,