Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » MIT: Polovica američke djece će dobiti autizam do 2025. zahvaljujući cijepljenju i pesticidima

MIT: Polovica američke djece će dobiti autizam do 2025. zahvaljujući cijepljenju i pesticidima

autizam-djecaDo 2025. godine polovici djece rođene u SAD-u će biti dijagnosticiran autizam, prema Stephanie Seneff, višoj istraživačici sa Sveučilišta MIT i autorici više od 170 recenziranih znanstvenih članaka

Seneff primjećuje da je dijagnoza autizma kod djece eksplodirala u posljednjih nekoliko godina, što se, kako ona tvrdi, može pripisati prečestom rasporedu cjepljenja i korištenju glifosata, kemijskog spoja za uništavanje korova pod imenom Roundup, čiji je proizvođač kompanija Monsanto

Predsjednik Trump je također izrazio zabrinutost zbog epidemije autizma u djece, okrivljujući cjepljenje u kratkim vremenskim okvirima.

Wearechange izvještava da je Seneff također imala javnu online prezentaciju na tu temu, nadalje tvrdeći da je glifosat “antibiotik koje preferencijalno ubija dobre bakterije u našem tijelu. Također je navela da naš život “ovisi o našim crijevnim bakterija na mnogo načina.”

Monsanto piše na svojoj web stranici da “poljoprivrednici, kao i kućevlasnici i drugi, koriste Roundup i druge glifosate već više od 40 godina”, citat koji ilustrira razdor između istaknutog istraživačkog rada i stvarnosti prehrambene industrije, piše YNW.

Druga studija govori da glifosat nije bezopasan

 
Nedavno je dr Michael Antoniou u Velikoj Britaniji je došao u javnost s drugim istraživanjem koje je također zaključilo da glifosat i RoundUp nisu tako bezazleni kako Monsanto kaže.

 
Kao što je izvijestio “Center for Research on Globalization”, Antoniou opisuje svoju studiju rekavši da smo “po prvi put uspostavili uzročnu vezu između ekološki relevantne razine svakodnevnog unosa Roundupa u tijelo i teških bolesti, ne-alkoholne bolesti masne jetre”.

Drugim riječima, autizam, Alzheimerova bolest, i druge komplikacije koje je istaknuo dr. Seneff možda neće biti jedine bolesti o kojima ćete se morati brinuti ako konzumirate gore navedene tvari.

Zbog široke uporabe Roundupa i njegove aktivne tvari glifosata, testovi su pokazali da ga sada možemo naći u urinu, vodi, pa čak i u genetski modificiranoj hrani.

Za više informacija o glifosatu, poslušajte puno predavanje Dr. Stephanie Seneff u nastavku:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , ,