Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MARINE LE PEN: Europska unija će umrijeti, zato što je narodi Europe više ne žele

MARINE LE PEN: Europska unija će umrijeti, zato što je narodi Europe više ne žele

le-pen-rukeUPOZORILA DA NJEMAČKA NAMEĆE SVOJU VOLJU FRANCUSKOJ I DRUGIM EUROPSKIM ZEMLJAMA

Francuskoj unutar Europske unije i NATO nameću tuđu volju, zato naša zemlja mora povratiti suverenitet, izjavila je Marine Le Pen na predizbornom mitingu u Lilleu.

Čelnica Nacionalnom fronta, koja je jedan od glvavnih favorita za pobjedu u prvom krugu predsjedničkih izbora, dodatno je naglasila:

“Europska unija će umrijeti, zato što je narodi Europe više ne žele. Naš izbor je sasvim druga Europa. Europska ideja će propasti kao Europa nacija, a prstalice federalizacije Europe će biti poražene”.

Le Pen je upozorila birače da njezini suparnici na predsjedničkim izborima – Emanuel Makron i Francois Fillon – predlažu da Francuska dalje žrtvuje svoj suvrenitet radi EU.

Ukazala je da će se na “putu EU” uskoro pojaviti i “europski porez”, a da će Njemačka nastaviti nametati svoju volju i Francuskoj i drugim zemljama članicama EU.

Le Pen je inicirala da njezina zemlja odmah istupi iz združenog vojnog zapovjedništva NATO.

Posebno je naglasila da Francuska treba biti “jedan od lidera kretanja svijeta ka multipolarnosti”. I dodala:

“Demokratski ustanak naroda već je počeo: u SAD, Velikoj Britaniji, Italiji i Indiji. Patrioti u cijelom svijetu počinju govoriti na istom jeziku. To je već veliki planetarni pokret”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,