Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Poznati glumac Tim Allen: Hollywood je upravo sada poput nacističke Njemačke (VIDEO)

Poznati glumac Tim Allen: Hollywood je upravo sada poput nacističke Njemačke (VIDEO)

tim-alenTim Allen je u usporedio život u Hollywoodu kao republikanac sa Židovima koji su živjeli 1930-tih u nacističkoj Njemačkoj

Glumac i komičar je rekao u live showu “Jimmy Kimmel live” da atmosfera u takozvanom ‘liberalnom’ Hollywoodu sada izuzetno podsjeća na fašizam.

Prema Allenu, sloboda govora i razlike u mišljenju aktivno su potisnuti i obeshrabreni od strane elite.

“Moraš biti stvarno oprezan ovdje”, rekao je Kimmel. “Dobit ćete batine ako ne vjerujete u ono što svi drugi vjeruju. To je kao 1930-tih Njemačkoj.”

Prema Allenu, Hollywoodska elita se okrenuli “makartizamu” kako bi opravdali svoje stalne napade na konzervativce.

(Makartizam (en. McCarthyism) je izraz koji u najširem smislu označava neopravdano optuživanje nekog pojedinca, organizacije ili društvene grupe za subverziju i/li ekstremizam.)

Allen je rekao da svatko tko podržava republikance je prisiljen biti “u ilegali i profesionalnom egzilu” baš kao što su komunisti u “Red Scareu” bili proganjani.

Njegovi komentari potvrđuju pismo koje je napisao anonimni insajder koji je nedavno tvrdio da su rukovoditelji Hollywooda narediili glumcima i zvijezdama koje podržavaju Trumpa da ne pokazuju podršku predsjedniku – u suprotnom će se suočiti sa gubitkom svoje karijeru u industriji zabave – zauvijek.

Allen je jedan od nekoliko otvorenih glasova u Hollywoodu koji su spremni ustati protiv elite i pokazati potporu predsjedniku. On se pridružio zvijezdama poput Nicole Kidman, Morgan Freemana i Roseanne Barr, koji se ne boje govoriti istinu i ići kontra struje.

Allen (63), igra smoproglašenog republikanca o seriji “Last Man Standing” i jedan je od rijetkih glumaca u Hollywoodu koji se ispovijeda da ima desničarskih sklonosti.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,