Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: Merkel i ja imamo ne┼íto zajedni─Źko – oboje nas je nobelovac Obama prislu┼íkivao!

TRUMP: Merkel i ja imamo ne┼íto zajedni─Źko – oboje nas je nobelovac Obama prislu┼íkivao!

trump-merkelOstao je pri svojim tvrdnjama da je prislu┼íkivan u mandatu Baracka Husseina Obame te je kazao Angeli Merkel: ‘Na kraju krajeva, ne┼íto imamo zajedni─Źko”

Ameri─Źki predsjednik Donald Trump je na zajedni─Źkoj konferenciji za novinare s njema─Źkom kancelarkom Angelom Merkel rekao da im je zajedni─Źko ┼íto su oboje prislu┼íkivani, pi┼íe BBC.

Ostao je pri svojim tvrdnjama da je prislu┼íkivan u mandatu Baracka Obame te je kazao Angeli Merkel: ‘Na kraju krajeva, ne┼íto imamo zajedni─Źko”.

Ameri─Źki predsjednik Donald Trump je napokon primio njema─Źku kancelarku Angelu Merkel u Bijeloj ku─çi, a rije─Ź je o prvom njihovom sastanku otkako je Trump do┼íao na vlast u sije─Źnju.

Kako pi┼íe Reuters, sastanak bi mogao pomo─çi u odre─Ĺivanju budu─çnosti transatlantske suradnje i oblikovanju radnog odnosa izme─Ĺu dvoje najsna┼żnijih dr┼żavnika na svijetu.

Teme sastanka su financiranje NATO-a i odnosi s Rusijom. O─Źekuje se da ─çe Merkel od Trumpa tra┼żiti podr┼íku za sna┼żnu Europsku uniju i predanost u borbi protiv klimatskih promjena.

Trump, koji je ranije kritizirao Merkel zbog njezine izbjegli─Źke politike, tra┼żit ─çe pak njezinu podr┼íku u zahtjevu da ─Źlanice NATO-a vi┼íe izdvajaju za obranu.
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,