Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN: Europske vrijednosti postale su homoseksualizam i pedofilija, a vjera u Boga postala je jednaka vjeri u sotonu! (VIDEO)

PUTIN: Europske vrijednosti postale su homoseksualizam i pedofilija, a vjera u Boga postala je jednaka vjeri u sotonu! (VIDEO)

putin-crkvaNajveća opasnost za Ruski identitet je povezana sa procesima koji se događaju izvan Rusije. Oni uključuju međunarodne odnose, moral i druge aspekte

“Vidimo da su Euro-atlanski savezi odbili svoje logične puteve, a ti putevi su kršćanski, koji su baza zapadne civilizacije. U tim zemljama, tradicija i identitet su ugašeni. Nacionalni, religijski, kulturalni, pa čak i spolni identiteti se već relativiziraju.

Njihove politike plaše obitelji sa puno djece, kako bi ih mogli izjednačavati sa homoseksualnim partnerstvom. Vjera u Boga, postaje jednaka vjeri u Sotonu.

Ovakva politička korektnost stranaka, dovodi do legetimizacije i propagande pedofilije.

Ljudi u Europi su postali preplašeni i posramljeni govoriti o povezanosti sa svojom vjerom. Kršćanski praznici se nastoje relativizirati, kako bi svi koji ih slave bili ismijani. Ovakva privatizacija kulture donosi veliku demografsku i moralnu krizu zapada.

Najveći dokaz moralne krize su reproduktivne slobode. Ne može, zapad ‘opstati’ dovodeći imigrante u svoje zemlje.

Bez kršćanskog morala, koji je duboko usađen u ljudima tisućama godina, izgubit će se ljudsko dostojanstvo. Zbog toga mi smatramo da je prirodno, da očuvamo te moralne vrijednosti.

Moramo imati poštovanja prema svim manjinama, ali u isto vrijeme ne smijemo smanjivati prava većine.

Na nacionalnom nivou, moramo braniti svoj suverenitet. Iz svjetske perspektive, SAD-e su postale žrtve novog identiteta.”
 

 
(croative.net)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,