Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA JE U RATU: U ovoj državi bande koriste najviše granata u Europi – porijeklom sa Balkana!

ŠVEDSKA JE U RATU: U ovoj državi bande koriste najviše granata u Europi – porijeklom sa Balkana!

svedska-nerediUpotreba tog oružja se ušesterostručila između 2014. i 2016., kad su zabilježena 52 incidenta

Švedska je europska zemlja u kojoj zločinačke bande koriste najviše granata, često iz zaliha zemalja bivše Jugoslavije, prema izvješću policije od utorka.

Upotreba tog oružja se ušesterostručila između 2014. i 2016., kad su zabilježena 52 incidenta, precizira izvješće.

Vlasti u Švedskoj i svjetski mainstream mediji skrivaju bilo kakva događanja vezana za imigrante i njihov dolazak u Švedsku, no ovo je još jedan dokaz da se nešto čudno događa u toj državi. Postotak ubojstva u pojedinim gradovima je najveći u Europi, a silovanja su porasla najviše u povijesti i to sve u posljednje dvije godine.

“Povećani broj napada se objašnjava kombinacijom nekoliko čimbenika, posebice dostupnosti i niskom cijenom”, objasnio je predstavnik policije Johan Hasselmark, prenosi AFP.

On drži da je korištenje granata, većinom starog oružja koje može lako eksplodirati iz zemalja bivše Jugoslavije, neusporedivo najveće u Europi.

Inače, divljanje migranata po velikim gradovima Švedsje su svakodnevica, no procurila je informacija da oni koriste bombe i eksplozije ne da bi ubijali Šveđane već da bi ih utjerali strah u kosti, kako kaže jedan policijski službenik.

<<>> KULTURNO OBOGAĆIVANJE SA ISTOKA: ŠVEDSKI GRAD MALMO JE NAJOPASNIJI GRAD U ZAPADNOJ EUROPI
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,