Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áVEDSKA JE U RATU: U ovoj dr┼żavi bande koriste najvi┼íe granata u Europi – porijeklom sa Balkana!

┼áVEDSKA JE U RATU: U ovoj dr┼żavi bande koriste najvi┼íe granata u Europi – porijeklom sa Balkana!

svedska-nerediUpotreba tog oru┼żja se u┼íesterostru─Źila izme─Ĺu 2014. i 2016., kad su zabilje┼żena 52 incidenta

┼ávedska je europska zemlja u kojoj zlo─Źina─Źke bande koriste najvi┼íe granata, ─Źesto iz zaliha zemalja biv┼íe Jugoslavije, prema izvje┼í─çu policije od utorka.

Upotreba tog oru┼żja se u┼íesterostru─Źila izme─Ĺu 2014. i 2016., kad su zabilje┼żena 52 incidenta, precizira izvje┼í─çe.

Vlasti u ┼ávedskoj i svjetski mainstream mediji skrivaju bilo kakva doga─Ĺanja vezana za imigrante i njihov dolazak u ┼ávedsku, no ovo je jo┼í jedan dokaz da se ne┼íto ─Źudno doga─Ĺa u toj dr┼żavi. Postotak ubojstva u pojedinim gradovima je najve─çi u Europi, a silovanja su porasla najvi┼íe u povijesti i to sve u posljednje dvije godine.

“Pove─çani broj napada se obja┼ínjava kombinacijom nekoliko ─Źimbenika, posebice dostupnosti i niskom cijenom”, objasnio je predstavnik policije Johan Hasselmark, prenosi AFP.

On dr┼żi da je kori┼ítenje granata, ve─çinom starog oru┼żja koje mo┼że lako eksplodirati iz zemalja biv┼íe Jugoslavije, neusporedivo najve─çe u Europi.

Ina─Źe, divljanje migranata po velikim gradovima ┼ávedsje su svakodnevica, no procurila je informacija da oni koriste bombe i eksplozije ne da bi ubijali ┼áve─Ĺane ve─ç da bi ih utjerali strah u kosti, kako ka┼że jedan policijski slu┼żbenik.

<<>> KULTURNO OBOGA─ćIVANJE SA ISTOKA: ┼áVEDSKI GRAD MALMO JE NAJOPASNIJI GRAD U ZAPADNOJ EUROPI
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,