Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Razotkrivena klaonica mladih nojeva za proizvodnju luksuznih torbica Lois Vuitton, Hermes i Prada (VIDEO)

Razotkrivena klaonica mladih nojeva za proizvodnju luksuznih torbica Lois Vuitton, Hermes i Prada (VIDEO)

noj-torbaAktivisti organizacije PETA putovali su u Južnoafričku Republiku kako bi snimili nikad-prije-viđene snimke unutar najveće tvrtke za klanje mladih nojeva u svijetu

Istražitelji su snimili kako radnici u tvornici dovode prestravljene nojevi u kaveze za omamljivanje, nakon čega im se reže grlo.

U videu je snimljena menadžerica tvornice kako govori o tome otkuda dolazi koža za proizvodnju superskupih ženskih torbica.

“Nikada vam neće reći otkuda dolazi koža od koje se radi torbica. Ali mi smo ti koji snabdjevamo tvornice za proizvodnju luksuznih ženskih torbica”, rekla je ona u videu.

Ove klaonice opskrbljunu najboljom nojevom kožeom brandove poput Hermès, Prada, Louis Vuitton, Prada i druge vodeće europske modne kuće.

Perje, od kojih su neka iščupana iz nojeve kože dok su bili pri punoj svijesti, se koriste u kostimima za Moulin Rouge i na festivalima kao što je onaj u Brazilu – karneval u Riju.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,