Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP OVOM IZJAVOM POSTAO HIT NA INTERNETU: ‘MAINSTREAM MEDIJI SU NEPRIJATELJ AMERIČKOG I SVAKOG NARODA U SVIJETU’

TRUMP OVOM IZJAVOM POSTAO HIT NA INTERNETU: ‘MAINSTREAM MEDIJI SU NEPRIJATELJ AMERIČKOG I SVAKOG NARODA U SVIJETU’

trump-mainstreamPredsjednik Donald Trump je bombardirao mainstream medije u petak, kazavši da su oni medijske korporacije “lažne vijesti” i “neprijatelji američkog naroda”

U oštroj objavi na Twitteru, Trump je brandirao medijske kuće The New York Times, CBS News, CNN i NBC News kao “lažne vijesti” i žigosao ih da su “neprijatelji američkog naroda”.

Izjava je došla dan nakon dugotrajne ratoborne konferencije za novinare s predsjednikom u Bijeloj kući.

Trump izjavio novinarima, “Mainstream mediji i tisak je postao toliko nepošten i radi ogromnu štetu prema američkom narodu. Moramo razgovarati o tome. Moramo saznati što se događa, jer je tisak iskreno izvan kontrole. Razina nepoštenja i laži je izvan kontrole”.
 

 
Predsjednik drži skup na Floridi ovaj vikend, jer je, prema njegovoj glasnogovornici mainstream mediji ne mogu “napraviti najbolji posao isporuke njegove poruku, a nitko to ne radi bolje od njega.”

“Lažljivi mediji (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) nisu moji neprijatelji, oni su neprijatelji američkog naroda!”, napisao je Trump.

Trump je ovim postom na Twitteru skupio blizu 150 tisuća lajkova i blizu 50 tisuća shareova, što je i za bivšu predsjedničku kandidatkinju Hillary Clinton, malo previše.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,