Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TRUMP: Ako budem izabran ‘Vi ─çete saznati tko je stvarno sru┼íio Svjetski Trgova─Źki Centar 11. rujna 2001.’ (VIDEO)

TRUMP: Ako budem izabran ‘Vi ─çete saznati tko je stvarno sru┼íio Svjetski Trgova─Źki Centar 11. rujna 2001.’ (VIDEO)

trump-wt-rusenjeDok je razgovarao sa svojim bira─Źima u kampanji u gradu Bluffton, ameri─Źkoj saveznoj dr┼żavi Ju┼żna Carolina, tada┼ínji republikanski predsjedni─Źki kandidat Donald Trump je rekao, ako on budem izabran “otkrit ─çu vam tko je je uistinu sru┼íio Svjetski Trgova─Źki Centar”

“To nisu bili Ira─Źani”, rekao je Trump.

“Mo┼żda su to bili Saudijci.”

Trump je mo┼żda upu─çivao na ─Źinjenicu da je 15 od 19 otmi─Źara bilo iz Saudijske Arabije.

Pro┼íle godine je iza┼íao u javnost takozvani “20. otmi─Źar”, Zacarias Moussaoui, koji je “tvrdio da se osobno susreo s nekoliko najpoznatijih i najva┼żnijih lidera Saudijske Arabije u ime Osame bin Ladena.

Da su vrhovni vladari Saudijske Arabije i njezin vode─çi vjerski du┼żnosnici podr┼żavali Bin Ladena sve do napada 2001. s tonama novca i obavje┼ítajnih informacija, te da je diplomat Saudijske Arabije sa sjedi┼ítem u Washingtonu ─Źak raspravljao plan sa Moussaouim da sru┼íe ameri─Źki predsjedni─Źki zrakoplov Air Force One sa Stinger raketama koje bi bile prokrijum─Źarene preko ambasade “.

Osim toga, 28 stranica je bilo izba─Źeno iz slu┼żbenog izvje┼ítaja o 11. rujnu 2001. godine za koje je Demokratski kongresmen Stephen Lynch tvrdio da predstavljaju izravne dokaze o suu─Źesni┼ítvo nekih saudijskih pojedinaca i entiteta u napadu na Svjetski Trgova─Źki Centar.

Trump je izjavio da vlada ima “dokumente”, “koji su vrlo tajni”, koji mogu uklju─Źivati i sau─Źesnike iz Saudijske Arabije, i pozvati se na izvje┼ítaj koji je gore spomenut.

“Vi ─çete saznati”, rekao je Trump. Poslu┼íajte njegov govor:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,