Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TRUMP: Ako budem izabran ‘Vi ćete saznati tko je stvarno srušio Svjetski Trgovački Centar 11. rujna 2001.’ (VIDEO)

TRUMP: Ako budem izabran ‘Vi ćete saznati tko je stvarno srušio Svjetski Trgovački Centar 11. rujna 2001.’ (VIDEO)

trump-wt-rusenjeDok je razgovarao sa svojim biračima u kampanji u gradu Bluffton, američkoj saveznoj državi Južna Carolina, tadašnji republikanski predsjednički kandidat Donald Trump je rekao, ako on budem izabran “otkrit ću vam tko je je uistinu srušio Svjetski Trgovački Centar”

“To nisu bili Iračani”, rekao je Trump.

“Možda su to bili Saudijci.”

Trump je možda upućivao na činjenicu da je 15 od 19 otmičara bilo iz Saudijske Arabije.

Prošle godine je izašao u javnost takozvani “20. otmičar”, Zacarias Moussaoui, koji je “tvrdio da se osobno susreo s nekoliko najpoznatijih i najvažnijih lidera Saudijske Arabije u ime Osame bin Ladena.

Da su vrhovni vladari Saudijske Arabije i njezin vodeći vjerski dužnosnici podržavali Bin Ladena sve do napada 2001. s tonama novca i obavještajnih informacija, te da je diplomat Saudijske Arabije sa sjedištem u Washingtonu čak raspravljao plan sa Moussaouim da sruše američki predsjednički zrakoplov Air Force One sa Stinger raketama koje bi bile prokrijumčarene preko ambasade “.

Osim toga, 28 stranica je bilo izbačeno iz službenog izvještaja o 11. rujnu 2001. godine za koje je Demokratski kongresmen Stephen Lynch tvrdio da predstavljaju izravne dokaze o suučesništvo nekih saudijskih pojedinaca i entiteta u napadu na Svjetski Trgovački Centar.

Trump je izjavio da vlada ima “dokumente”, “koji su vrlo tajni”, koji mogu uključivati i saučesnike iz Saudijske Arabije, i pozvati se na izvještaj koji je gore spomenut.

“Vi ćete saznati”, rekao je Trump. Poslušajte njegov govor:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,