Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HVALA TI ANGELA! ‘NO GO’ ZONE U NJEMAČKOJ SE ŠIRE: Policija se boji ulaziti u te kvartove, jer se RAT s njima ne može dobiti

HVALA TI ANGELA! ‘NO GO’ ZONE U NJEMAČKOJ SE ŠIRE: Policija se boji ulaziti u te kvartove, jer se RAT s njima ne može dobiti

merkel-no-go-zone„Kada bih želio procesuirati sva kaznena djela, svaki dan bih trebao ispisati barem 200 optužnica“

… rekao je Feldmann, zapovjednik policijske postaje Gelsenkirchen Süd, pred parlamentarnim istražnim povjerenstvom u Düsseldorfu

Nordrhein-Westfalen, njemačka savezna država, bilježi rekordan rast kriminalnih djela, s posebnim naglaskom na grad Gelsenkirchen koji bilježi čak 200 kriminalnih radnji dnevno, javlja Badische Zeitung.

No Go zone su u tom gradu stvarnost, potvrdio je to Ralf Feldmann, zapovjednik policijske postaje Gelsenkirchen Süd, a dodao je da je posebno kritično u kvartovima Rotthausen, Ückendorf i Bismarck, u kojima prevladavaju obiteljski klanovi iz Libanona.

„Krajnje su neprijateljski raspoloženi i agresivni prema policiji, moji ljudi najčešće čuju poruke tipa ‘Gubite se, ove ulice pripadaju nama, nemate što ovdje tražiti’“, tvrdi Feldmann.

Život u tim područjima vrlo je loš te se većina Nijemaca u međuvremenu odselila.

„Kada bih želio procesuirati sva kaznena djela, svaki dan bih trebao ispisati barem 200 optužnica“, rekao je Feldmann pred parlamentarnim istražnim povjerenstvom u Düsseldorfu.

Povjerenstvo istražuje No Go zone u gradovima Duisburg, Essen i Gelsekirchen, u kojima policijske patrole više nisu sigurne. Feldmann kaže da je u kvartu Amtdeutsch stanje posebno loše.

„Libanonske bande dijele ulice jedne s drugima kako bi se bavili kriminalnim radnjama bez međusobnog rivalstva. Najvećim dijelom se radi o preprodaji droge i iznuđivanju“. Jedna od tih libanonskih bandi, prema njegovim riječima, ima preko 1400 članova samo u gradu Essenu.

Izjavio je i da su predstavnici klanova upozorili Feldmanna i njegove kolege kako „policija ne može dobiti rat protiv Libanonaca, jer ih jednostavno ima previše“.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,