Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Ron Paul – ─Źovjek koji je predvidio sve: Trump i Putin su nemo─çni, svijet o─Źekuje financijska apokalipsa

Ron Paul – ─Źovjek koji je predvidio sve: Trump i Putin su nemo─çni, svijet o─Źekuje financijska apokalipsa

ron-paul-apokalip‘Ekonomska apokalipsa nam je pred vratima i nitko je ne mo┼że zaustaviti. ┼áto je najgore od svega, za tu ─çe katastrofu optu┼żen biti Donald Trump’

Ron Paul, dugogodi┼ínji republikanski kongresmen iz Teksasa, kandidat za ameri─Źkog predsjednika 2012. i svojevrsni libertarijanski guru, godinama je upozoravao na monetarno stanje SAD-a i neodr┼żivi ekonomski sustav. Kada je 2008. eskalirala velika financijska kriza, Paul je mogao samo odvratiti ‘rekao sam vam’.

Nakon izbora┬áDonalda Trumpa┬ána ─Źelo Sjedinjenih dr┼żava, koji poku┼íava oja─Źati ekonomiju SAD-a stvaraju─çi nova radna mjesta,┬áRon Paul┬áupozorava kako se nadolaze─ça financijska kriza ne─çe i ne mo┼że zaustaviti.

U intervjuu za┬áZero Hedge, Ron je zaklju─Źio kako su centralne banke SAD-a veoma kreativne u izbjegavanju katastrofe, ali tome se predvi─Ĺa skori kraj.

Svoju┬áteoriju bazira na ─Źinjenici┬ákako su Federalne rezerve tijekom krize 2008. i 2009. godine tiskale┬ámilijarde dolara bez pokri─ça. Tada, taj je pothvat spasio Ameriku, ali i utabao put za novu svjetsku krizu samo desetlje─çe kasnije.

Ekonomska apokalipsa nam je pred vratima i nitko je ne mo┼że zaustaviti. ┼áto je najgore od svega, za tu ─çe katastrofu optu┼żen biti Donald Trump – pri─Źa Paul.

Katastrofa ─çe se dogoditi u naredne dvije godine, a ─Źak ni┬áDonald Trump┬áili┬áVladimir Putin┬áne mogu sprije─Źiti novu krizu – istaknuo je.
 
(vecernji.hr)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,