Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KRALJICA POPA PROLUPALA: Tajna služba istražuje Madonu zbog ‘domaćeg terorizma’ i terorističkih prijetnji

KRALJICA POPA PROLUPALA: Tajna služba istražuje Madonu zbog ‘domaćeg terorizma’ i terorističkih prijetnji

madona-bijela-kuca‘Kraljica popa’ Madonna je trenutno pod istragom tajne službe nakon što je javno poticala na domaći terorizam protiv američke vlade

Pop zvijezda Madona je pokušavala opravdati svoj govor na protestu “Marš žena” u Washingtonu uz izjavu da je “razmišljala o tome da raznese Belu kuću”, navodeći da se samo metaforično izrazila.

‘Kraljica popa’ Madonna je trenutno pod istragom tajne službe nakon što je javno poticala na domaći terorizam protiv američke vlade.

Nakon Madonine prijetnje da će “dignuti Bijelu kuću u zrak”, na “Ženskom Maršu” na Washington u subotu, tajna služba je potvrdila pokretanje istrage, a rezultati će biti doneseni u Uredu državnog odvjetništva na pregled.

Madona je iza “dizanja u zrak Bijele kuće” citirala i stihove poznatog pjesnika sa početka 2. Svjetkog rata, sugerirajući da je valjda rat blizu.

Dailymail.co.uk izvještava da je portal TGWP potvrdio da je glasnogovornik tajne službe rekao da su ‘svjesni’ Madoninih komentara i da će otvoriti istragu, ali konačnu odluku hoće li je ili ne procesuirati će odlučiti Ured američkog državnog odvjetništva.

Tajna služba je odbila daljnje komentira u svezi tog pitanja.

Madonna je počela svoj strastveni govor: “Ja sam ljuta. Da, ja sam bijesna. Da, ja sam mislila puno o tome da dignem Bijelu kuću u zrak. Ali znam da to neće ništa promijeniti.”

“Mi ne možemo pasti u očaj. Kao što je pjesnik W.H. Auden jednom napisao uoči Drugog svjetskog rata, “Moramo ljubiti jedan drugoga ili umrijeti.” Biram ljubav. Jeste sa mnom?, rekla je Madona.

Njezin govor je bio popraćen promuklim pljeskom gomile procijenjene na oko pola milijuna ljudi.

Hollywoodska glumica i pop zvijezda odstupila je od općeg duha uključenosti te pozivom na uzajamno poštovanje među građanima napala osobno ne samo Trumpa već i njegovu obitelj, uključujući i kći Ivanku.

‘Osjećam Hitlera na ovim ulicama, brkove trguje za periku”, rekla je.

‘Ja sam gadna žena’, nastavila je – misleći na poznati Trumpov napad na Hillary Clinton.

‘Ja nisam tako gadna kao kada vi svoje vlastite kćeri pokušavate doživjeti kao omiljeni seks-simbol, vaše mokre snove prožete vašim genima”.

‘Revolucija počinje ovdje, borba za pravo da budemo slobodni, da se ono što jesmo, da budemo jednaki, da omogućimo marš zajedno kroz ovaj mrak i svakim korakom znamo da se ne bojimo.”

“Da nismo sami, da nećemo odustati, da je snaga u našem jedinstvu, te da niti jedna sila nam ne smije stati na put istinske solidarnosti.”

“I našim klevetnicima koji inzistiraju da ovaj Marš nikad neće promijeniti ništa,” “Jeb*** se!”, rekla je ona.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,