Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » URUŠAVANJE CARSTVA KOJE JE DESETLJEĆIMA ČINILO ZAVJERU NAD ČOVJEČANSTVOM: Donald Trump na čelo povjerenstva za cjepiva stavlja protivnika cijepljenja!

URUŠAVANJE CARSTVA KOJE JE DESETLJEĆIMA ČINILO ZAVJERU NAD ČOVJEČANSTVOM: Donald Trump na čelo povjerenstva za cjepiva stavlja protivnika cijepljenja!

robert-kennedy-jrKako je više puta napomenuo,novi predsjednik povjerenstva, nije stvar u tome što se cijepimo, već u tome što su cjepiva danas potpuno nesigurna, te eliti služe za razne druge svrhe – depopulaciju, zaradu ili širenje virusa, a ne za zaštitu čovječanstva

Nakon što je ‘Big Pharma’ uzela monopol nad životima ljudi novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump ostvaruje sve što je rekao pa je najavio da će kao novog voditelja povjerenstva za proučavanje cjepiva postaviti Roberta Kennedyja Jr., aktivistu koji koji poznat kao protivnik cjepiva i koji je u više navrata javno upozoravao na štetnost cjepiva i njihovu povezanost s nekim oblicima autizma.

Sin senatora Roberta Kennedyja i nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja, je  baš poput Trumpa javno izrazio ozbiljne sumnje u štetnost cjepiva a u nekoliko je navrata javno upozoravao da je cijepljenje dovelo do dramatičnog porasta autizma ali i drugih bolesti nervnog sustava na svijetu!

Sada će taj čovjek biti biti zadužen da nadgleda i jamči znanstvenu ispravnost cjepiva čime je Trump zapravo objavio rat farmaceutskoj industriji, i industriji cjepiva kao i njihovim plaćenim istraživanjima kojima obmanjuju svijet!

Kennedy je Trumpov poziv prihvatio te rekao da će se uhvatiti u koštac s korupcijom unutar  farmaceutske industrije.

To će naime biti početak urušavanja carstva koje je desetljećima činilo zavjeru nad čovječanstvom na čelu s Centrom za kontrolu bolesti (CDC), Centrom za kontrolu hrane i lijekova (FDA), ali i korumpiranu federalnu vladu, proizvođače cjepiva ali i ‘fakestream’ medije koji su godinama  šibali njihovu propagandu’ – napisao je Mike Adams, jedan od vodećih američkih aktivista po pitanju cjepiva na svojim stranicama, komentirajući odluku Trumpa da se konačno obraćuna s farmaceutskom propagandom postavljajući konačno normalnog čovjeka svjesnog trovanja čovječanstva, na čelo povjerenstva koje nadgleda cjepiva!

Na svojim stranicama Mike Adams objavio je i 10 činjenica  koje vam ‘fakestream mediji’ neće reći o cjepivima, a koje je Kennedy (novoizabrani nadglednik cjepiva) više puta javno objavljivao što bi značilo da će dolaskom na svoju novu poziciju tu zavjeru raskrinkati!

# 1.Cjepiva koja su dana djeci u SAD-u još uvijek sadrže živu, potencijalni neurotoksin. Svatko tko tvrdi da živa (timerosal) nije neurotoksin možda već ima oštećen mozak pa je teško to shvatiti!

# 2. Svi oblici žive su neurotoksični. Ne postoji  “sigurna” živa koja se može ubrizgati u djecu.

# 3. Bilo koja količina žive ubrizgana u dijete je nesigurna. Sigurna količina žive o kojoj pričaju fakestream mediji nikada nije znanstveno potvrđena. Sve studije koje tako nešto govore prožete su opasnim sukobom interesa u korist farmaceutske industrije!

# 4. Cjepivo protiv gripe koje dobivaju djeca u SAD-u sadrži 25 tisuća puta više žive nego je dozvoljeno prema EPA-i za hranu i piće.

# 5. Živa, u obliku timerosala, koristi se  kao konzervans u bočicama za više dozna cjepiva. Ako se cjepiva daju u obliku jednokratne doze, živa nije potrebna. Nema tehničkog ili medicinskog razloga zašto živa ne bi mogla  biti uklonjena iz svih cjepiva, a to se iz nekih depopulacijskih razloga nije učinilo.

# 6. Industrija cjepiva u Americi potpuno je zaštićena pravnim imunitetom i nemoguće je istražiti neispravnost cjepiva kao i sve one oštećene poradi žive. Eliminiran je svaki poticaj za sigurnost cjepiva i kontrolu kvalitete. Niti jedno dijete oštećeno cjepivom nema pravnu zaštitu niti pravno propisan postupak koji bi štitio čovjeka naspram korporacije!

# 7. Prema CDC-ju, cjepiva još uvijek sadrže brojne neurotoksične kemikalije, uključujući aluminij, MSG, formaldehid i živu.

# 8. Proizvođači cjepiva poput  GlaxoSmithKline više su pota proglašeni krivima za kaznena djela mita i prijevare. Oni samo plate enormnu kaznu i nastavljaju svoj posao – neometano.

# 9. Virolozi koji su radili za Merck podnosili su lažne tvrdnje saveznoj vladi SAD-a te su tvrdili da im je tako naređeno od strane Uprave Merc korporacije kako bi krivotvorili rezultate istraživanja o djelotvornosti cjepiva na temelju čega je onda FDA odobrila cjepiva koja ne pomažu nikome. Dapače, virolozi tvrde da su takva cjepiva doprinjela širenju novih zaraznih bolesti.

# 10. Top CDC znanstvenik po imenu Dr. William Thompson javno je i otvoreno priznao sudjelovanje u masovnoj znanstvenoj prijevari sakrivanja statističke veza između cjepiva i autizma u afroameričkih dječaka.

# 11. FDA je dugo posjedovala dokumentaciju koja povezuje cjepiva autizma.

Novoizabrani predsjednik povjerenstva za cjepiva izuzezno je dobro informiran o opasnostima žive u cjepivima. Industrija cjepiva smatra ga ‘skeptikom’ što znači da ne mogu pobiti njegovo intelignento izlaganje istine o cjepivu!

U svojoj knjizi RFK upozorava: Doista dokaza da je Thimerosal izuzetno moćan neurotoskisik je zaista mnogo, tako da svatko tko je voljan iščitavati znanstvene tvrdnje i svaki onaj koji vjeruje znanstvenim tvrdnjama ne može poreći empirijsku istinu koja kaže da timerosal uzrokuje ozbiljna oštečenja mozga.

Ono što je važno je to da RFK nije protivnik svih cjepiva za što ga ponekad pogrešno optužuju. On zaista vjeruje u znanost i u medicinsku vrijednost imunizacije no snažan je protivnik korištenja neurotoksičnih tvari u cjepivima kojima se cijepe djeca svijeta. Kako je više puta napomenuo nije stvar u tome što se cijepimo, već u tome što su cjepiva danas potpuno nesigurna te eliti služe za razne druge svrhe – depopulaciju,  zaradu ili širenje virusa, a ne za zaštitu čovječanstva.

Riječ je o korupciji unutar industrije cjepiva, lažnim kupljenim istraživanjima i znanosti koja umjesto da služi čovječanstvu, služi korporacijama, faramaceutskoj industriji i depopulaciji, što je suprotno od ‘zaštite čovječanstva’.
 
(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,