Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » PRVI PUT U POVIJESTI: Aktivisti za legalizaciju marihuane će podijeliti i zapaliti tisuće jointova na TRUMPOVOJ INAUGURACIJI!

PRVI PUT U POVIJESTI: Aktivisti za legalizaciju marihuane će podijeliti i zapaliti tisuće jointova na TRUMPOVOJ INAUGURACIJI!

trump-marihuanaInauguracija Donald Trumpa će možda biti najsmirenija inauguracija u povijesti

Skupina zagovornika legalizacije marihuane planira podijeliti tisuće jointova tijekom velikog dana novoizabranog predsjednika Donald Trumpa.

AP je prenio da će organizacija za legalizaciju marihuane “DCMJ” započeti dijeliti 4.200 jointova u 8 sati ujutro 20. siječnja na zapadnoj strani Dupont Circlea. Sudionici će potom prošetati do National Malla.

U četiri minute i 20 sekundi Trumpovog govorua osnivač organizacije ”DCMJ” Adam Eidinger kaže da će svi prosvjednici upaliti joint.

On kaže da je podijela zakonska tako dugo dok se to radi na području District of Columbia. Oni koji puše na federalnom području riskiraju zatvor.

Eidinger kaže da grupa želi poslati poruku da Savezna vlada treba legalizirati marihuanu.

Zagovornici marihuane su zabrinuti o tome koje će radnje državni odvjetnik kandidat senator Jeff Sessions Alabama provesti po pitanju legalizacije. Sjednice prethodno održane su donijele zaključke protiv legalizacije kanabisa. No vrijeme će pokazati.
 
marihuana-inauguracija
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,