Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VEĆ VIĐENO: Terorist u Berlinu zaboravio dokumente u kamionu

VEĆ VIĐENO: Terorist u Berlinu zaboravio dokumente u kamionu

berlin-merkel-napadNapad na božićni sajam u Berlinu desio se u ponedjeljak, no najnovije informacije vezane uz njega kao da su već viđene u ranijim sličnim događanjima

Za razliku od atentata na ruskog veleposlanika u Turskoj, ovdje su alternativni mediji prilično izravni – moguće je da je riječ ili o potpunom ‘False Flag’ napadu ili o izmišljenom krivcu.

Dvanaest preminulih i više desetaka ranjenih plod su terorističkog napada, a zanimljivo – prvi uhićeni ‘islamist’ bio je Pakistanac Navid B. kojeg su navodno zamijenili s kasnije otkrivenim Tunižaninom. Što ne bi bilo toliko čudno da prvi nije Indijac, a drugi Arap.

Novinar Stephen Lendman smatra da bi ovo mogao biti CIA-in obol snažnijem njemačkom uključivanju u ratove na Bliskom istoku, kao i otponac za svrgavanje Angele Merkel i proboj desnijih političkih opcija.

Ono što podupire takve teze je svakako razlog zašto je spomenuti mladi Tunižanin Anis A. postao ‘državni neprijatelj broj 1′ – baš kao i navodni napadači 11/9 ostavio je vlastite dokumente pod sjedalom otetog kamiona. Policija sumnja da su mu ispali iz džepa.

Policija je prvo izgubila vrijeme dok se nije usredotočila na Tunišanina, iako je dokument s njegovim identitetom otkriven ubrzo u kamionu. Istražitelji su se prvo usredotočili na pakistanskog sumnjivca, na kraju odbačenog kao mogućeg krivca.

I nije riječ o osobnoj iskaznici nego o boravišnoj dozvoli koju osumnjičeni očito perverzno voli nositi sa sobom, a ponekad i izgubiti iz vida.

Kao iz najboljih ‘trash’ filmova i serija, obučavao ga je Srbin Boban S. kojeg je njemačka policija ranije uhvatila zbog pripadnosti ISIL-u.

U valu uhićenja zaboravili su pohapsiti i njegove regrute među kojima je bio spomenuti Anis.

Kojeg ne mogu uloviti jer ima četiri različita identiteta – što po logici ne bi trebao biti problem pošto su u igri prepoznavanja facijalnih točki, no sustav u ovom slučaju djeluje kao da Anis ima četiri različita lica, a ne dokumente.

Show Must Go On…
 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,