Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘HVALA TI ANGELA!’ Ubojica iz Berlina je 23-godišnji pakistanski izbjeglica, u Njemačku je stigao preko balkanske rute

‘HVALA TI ANGELA!’ Ubojica iz Berlina je 23-godišnji pakistanski izbjeglica, u Njemačku je stigao preko balkanske rute

angela-imigrantiDruštvene mreže bijesne na Merkel – trebala bi biti osuđena za genocid!

Politika “otvorenih granica” koju provodi Njemačka premijerka Angela Merkel sve više dolazi na naplatu. Građani Njemačke su u još većem strahu nakon najnovijeg napada. Vlade zemalja EU također provode tu nasilnu politiku koju diktira Bruxelles.

Ubojica koji je jučer kamionom u Berlinu oduzeo život najmanje 12 osoba te ozlijedio još 48 njih ima 23-godine.

Radi se o Navedu B., izbjeglici iz Pakistana, piše Die Welt, koji je stigao u Njemačku u veljači preko balkanske migrantske rute, doznaju njemački mediji od sigurnosnih izvora.

Dodaje se i kako je muškarac živio u izbjegličkom centru kraj Berlina te je od ranije poznat policiji zbog manjih prekršaja.

Danas u 7.43 sati po lokalnom vremenu njemačke specijalne postrojbe upale u hangar bivšeg aerodroma Tempelhof u južnom Berlinu.

Tempelhof, jedan od najvećih građevinskih kompleksa na svijetu, a koji su uglavnom izgradili nacisti, trenutačno se koristi kao izbjeglički centar.

Podsjetimo, njemačka policija objavila je da je u napadu kamionom na božićni sajam u Berlinu poginulo dvanaestero ljudi, a najmanje 48 je ozlijeđeno, od kojih neki teže.

Napad se dogodio u ponedjeljak navečer, u vrijeme kada se najviše ljudi okupilo pored tradicionalnih štandova s božićnim proizvodima, hranom i pićem.

Neki  smatraju i da bi Angela Merkel trebala biti optužena za genocid.
  

(index.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,