Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » PUTIN: Elite nisu uspjele sa svojim masonskim planom. Njihov ‘Novi svjetski poredak’ je propao!

PUTIN: Elite nisu uspjele sa svojim masonskim planom. Njihov ‘Novi svjetski poredak’ je propao!

putin-nspVladimir Putin je objavio na ruskoj televiziji da je Novi svjetski poredak propao, tvrdeći da svijet sada doživljava posljednje trzaje prema smrti elitističkog režima

Putin je rekao za ruski kanal NTV da su pokušaji da se stvori globalistički Novi svjetski poredak propali zbog buđenja ljudi širom svijeta koji su spoznali podmuklu istinu o planovima elite.

“Ovo je bio neizbježno. Pokušaji da se stvori unipolarni svijet nisu uspjeli. Mi već živimo u drugim vremenima. Rusija se uvijek držala toga da mora poštivati interese drugih, dok smo u obrani na samih. Ovo je način kako ćemo graditi naše odnose s našim kolegama”, rekao je Putin u intervjuu u nedjelju.

Sputniknews.com je izvijestio:

Predsjednik je komentirao zašto se Zapad često oglušuje na poziciju Moskve o rješavanju vojnih sukoba, primjerice u ilegalnom bombardiranju Jugoslavije od strane NATO-a 1999. godine i rad NATO Saveza u Bosni i Hercegovini 1995. godine.

“Odgovor je vrlo jednostavan: samo se glasni glasovi slušaju … Situacija se mijenja. I mislim da to nije tajna da mnogi od naših partnera sada rade u skladu s međunarodnim pravom, jer se globalna ravnoteža postupno vraća”.

U Münchenu na Konferencije o sigurnosti (MSC) u 2007. godini Putin je kritizirao unipolarnost međunarodnih poslova koje su stvorile Sjedinjene Američke Države, i optužio Washington da provocira novu utrku u nuklearnom naoružanju, širenje NATO-u u Europi, koristeći silu jednostrano, bez mandata UN-a i za stvaranje neravnoteže na Blikom Istoku, što bi moglo dovesti do rasta ekstremizma.

U veljači 2016. godine, potpredsjednik Europskog parlamenta Alexander Graf Lambsdorff je rekao za Sputnik da su se neka od Putinova predviđanja nastalih na toj konferenciji u 2007., obistinila.

Ruske vlasti su u više navrata kritizirale Zapad zbog zanemarivanja interese drugih država i jednostranog djelovanja protiv principa međunarodnog prava, kao što je to bio primjer u bivšoj Jugoslaviji, Iraku i Libiji.
 
NoviSvjetskiPoredak.com ©

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , ,