Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Akademik Duraković: Realizira se internacionalni projekt da u BiH bude stvorena ‘muslimanija’

Akademik Duraković: Realizira se internacionalni projekt da u BiH bude stvorena ‘muslimanija’

durakovic-bosna“ARAPIMA SE PRODAJU TISUĆE HEKTARA, A JA NE ŽELIM DA IM MOJI UNUCI BUDU HAMALI”

Bošnjački akademik Esad Duraković upozorio je da se u Fedracija BiH prodaju tisuće hektara zemlje Arapima i da je riječ o internacionalnom projektu da u tom entitetu bude stvorena “muslimanija”.

“U FBiH prodaju se tisuće hektara zemlje Arapima, a ne zna se tko s njima dolazi, odnosno kakvi remetilački faktori dolaze”, ukazuje Duraković.

On je za televiziju N1 istakanuo da je ovo do sada prethodnica i da vlasti moraju poduzeti odgovarajuće mjere:

“Mi Bošnjaci smo povijesni markirani kao smetnja, kao potencijalna opasnost. Sada se ta hipoteka povećava i povećavaju se mogućnosti da se identificiramo kao opasan faktor.”

Prema njegovim riječima, javnosti se sve to predstavlja kao da su to investicije, a da političari i zakonodavstvo to ne vide kao problem, da se tu pere novac, da ima puno kriminala.

Sada naši političari kažu da su to naša braća muslimani. Ja se osjećam i Bosancem, Bošnjakom, muslimanom i brinem o budućnosti svoje zemlje. Moja unučad će njima biti hamali, jer njima prodajemo najvrednije resurse koje imamo”, upozorio je Duraković
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,