Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » POČINJE BRUTALNA OSVETA: Putin potpisao smrtnu kaznu dolaru i euru!

POČINJE BRUTALNA OSVETA: Putin potpisao smrtnu kaznu dolaru i euru!

putin-potpisivanjeVladimir Putin, predsjednik Ruske Federacije i prvi čovjek euroazijskog bloka, potpisao je zakon kojim se uspostavlja novi financijski okvir poslovanja, a koji omogućava da Rusija i još pet članica Euroazijskog Ekonomskog Saveza u međusobnim transakcijama ne koriste dolar i euro

Riječ je o tzv. jedinstvenom financijskom sustavu zemalja Carinske Unije, odnosno, Saveza nezavisnih država (SND), tj. država bivšeg sovjetskog prostora.

Ovim će se uzrokovati potpuni krah financijskog sustava Sjedinjenih Američkih Država i Europske Unije, ocjenjuju analitičari, a već neko vrijeme se vrše prognoze da bi takav potez učinjen od strane Rusije i Kine doveo do potpunog kolapsa gospodarstva euroatlantskog bloka.

Bjelorusija, Kazahstan, Armenija, Kirgistan i Tadžikistan, kao članice SND, poslovat će bez korištenja dolara i eura, čim ovaj zakon stupi na snagu, piše ukrajinski Obozrevatel.

Putin je Državnoj Dumi uputio na izglasavanje, odnosno, ratifikaciju Sporazuma koji uređuje nove odredbe financijskog poslovanja među spomenutim državama.

Također, smatra se, navodi list Kommersant, da će zbog privilegija koje će uživati ​​spomenute države jačanjem makroekonomskog sustava, biti ubrzani i koraci u procesu euroazijskih integracija.
 
(pravda.rs)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , ,