Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN OBEĆAO DA ĆE ‘ZADAVITI’ NATO SAVEZ AKO ON NASTAVI OKRUŽIVANJE RUSIJE (VIDEO)

PUTIN OBEĆAO DA ĆE ‘ZADAVITI’ NATO SAVEZ AKO ON NASTAVI OKRUŽIVANJE RUSIJE (VIDEO)

putin-nato“Nismo uplašeni, možemo ih ‘zadaviti’ kada god želimo”, poručio je Putin

Tijekom govora uživo i odgovaranja na pitanja, ruski predsjednik Vladimir Putin je obećao da će “zadaviti” NATO ako i dalje bude okruživao Rusiju uplićući se u Ukrajini i Gruziji.

Iako su mnogi očekivali ublažavanje napetosti između Sjedinjenih Država i Rusije nakon izbora Donald Trumpa, Putin je dao do znanja da nema ljubavi između Moskve i NATO saveza.

Putinu je postavljao pitanja TV voditelj Dmitrij Kisiliov, čovjek koji je ranije izrazio bojazan da će Donald Trump biti ubijen prije nego što postane predsjednik.

Kisiliov je također ustvrdio da Obamima Bijela kuća još uvijek može organizirati provokaciju za rat Rusijom u Siriji.

“Osjećam se kao da je naša zemlja zarobljena unutar prstena, ja osobno osjećam određeno gušenje, kao da me netko davi, mislim da je to NATO”, rekao je Kisiliov.

Tvrdeći da se NATO “širi kao zloćudni tumor” te se priprema progutati Ukrajinu i Gruziju, Kisiliov je pitao Putina: “Pa gdje je crvena linija? Kako se osjećate zbog toga?”

“Možemo ugušiti sve njih (NATO), zašto ste tako uplašeni?”, odgovorio je Putin, i time zaradio pljesak iz publike.
 

 
“Nismo uplašeni, nemamo strah i nitko nam ne treba”, dodao je ruski predsjednik.

Putinova izjava je uslijedila nakon vatrene razmjene između glasnogovornika američkog State Departmenta John Kirbyja i novinarke RT-a Gayane Chichakyan tijekom kojeg je Kirby tvrdio da će “staviti Russia Today [RT] na istu razini s ostatkom medija koje predstavljaju alternativne medije”.

Ruski glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova je odgovorila na incident kao “skandalozan” i “odvratan”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,