Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Američki masovni mediji u totalnom kaosu: Newsweek se pojavio s naslovnom stranom da je pobijedila Clinton

Američki masovni mediji u totalnom kaosu: Newsweek se pojavio s naslovnom stranom da je pobijedila Clinton

madam-presidentU PRODAJU PUSTIO 125.000 PRIMERAKA SA TEKSTOM “MADAM PRESIDENT”

Liberalno-kozmopolitska Amerika ne samo da je pretrpjela poraz od kojeg se neće lako oporaviti, nego je i pokazala – da ga ne umije baš podijeti.

Američki tjednik Newsweek pojavio se u prodaji s naslovnom stranom kojom je Hillary Clinton proglasio za novoizabranog predsjednika SAD!

Učinio je to, naravno, i preko naslovnice. Cijelu je “pokrila” glava zadovoljne tobožnje pobjednice, a iznad nje je naslov “Madam President”.

List New York Post je objavio da je u prodaju pušteno 125.000 primjeraka, ali da su ga čitatelji stigli kupiti 17.000. A onda je, naravno, počelo povlačenje neprodanih primjeraka.

Uz objašnjenje: da je do pogreške došlo krivnjom tiskare-distributera – Topix Media. Aha, možete si misliti!

Ona je navodno dobila obje varijante broja posvećenog predsjedničkim izborima, pa na svoju ruku tobože – vjerujući da je pobjeda Clintonove neizbježna – otiskala samo verziju koja nju proglašava za predsjednika SAD.

Ovo je, dakako, objašnjenje za “male ovčice” među Amerikancima.

hillary-trump-naslovnicaOvo samo potvrđuje da je razina “kontrole” nad izbornim procesom bio toliki da vašingtonska elita i mediji pod njezinom kontrolom naprosto nisu vjerovali da Trump može pobijediti.

Ovo je i potvrda da je Trump realno dobio osjetno više glasova nego što je objavljeno – toliko više da ni “pakiranje glasova” u korist Clintonove nije bilo dovoljno.

Uostalom, kako je upravo objavio The Washington Post, američka “obavještajna zajednica” je sa nakostrešenošću i strahovanjima primila izbor Trumpa za predsjednika SAD.

Zabrinuti su i nakostriješeni liberalni vrhovi tih službi, ali tvrde da ih zabrinjava to što je Trump tijekom izborne kampanje otkrivao podataka koje je od njih dobivao. Uključujući “informacije o odnosima između Rusije i Sirije”.

Isti list tvrdi da obveza tajnih američkih službe da novom šefu države osiguravaju “tajne brifinge” u njima je izazivala “osjećanje straha”.

“To je strah od nepoznatog. Mi ne znamo kakav je to čovjek. Ne znamo kako će se stvari razvijati ni u narednih nekoliko mjeseci, a kamo li u naredne četiri godine. Zato nije nemoguće da će službe napustiti mnogi koji su bili spremni surađivati ​​s Hillary” – rekao je anonimno jedan od rukovoditelja jedne od tajnih službi utjecajnom vašingtonskom listu.

To samo potvrđuje jedno, a to je da Trump nije bio dio establišmenta i dio iste elite koja je upravljala Amerikom desetljećima, te da masovni mediji posežu za najgorim mogućm potezima smanjujući među građanima već ionako slabu podršku prema tim maisntream medijima.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,