Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Aspartam se pretvara u formaldehid i metanol u tijelu: Donald Rumsfeld ga je legalizirao!

Aspartam se pretvara u formaldehid i metanol u tijelu: Donald Rumsfeld ga je legalizirao!

donald-rumsfeld-aspartamJeste li znali da se Aspartam doslovce pretvara u formaldehid i metanol unutar vašeg tijela? I to Amerikanci zovu hranom!?

Prema znanstvenom istraživanju, aspartam se razgrađuje na “fenilalanin (50%), asparaginsku kiselinu (40%) i metanol (10%) tijekom metabolizma u tijelu. Suvišak fenilalanina blokira transport važnih aminokiselina u mozak što doprinosi smanjenju razine dopamina i serotonina”.

Drugo znanstveno istraživanje navodi: “Aspartam, koji se naširoko koristi kao umjetni zaslađivač je povezan s pedijatrijskim i adolescenskim migrenama. Tijekom probave, aspartam se razlaže, konvertira o oksidira u formaldehid u različitim tkivima.”

5 znanstvenih radova su citirani u ovom videu, koji pokazuje upravo ono što Aspartam radi u tijelu, uključujući jednu studiju koja se igra đavoljeg odvjetnika, i iskreno govori sasvim suprotno.

Aspartam se razlaže tijekom procesa probave na metanol koji može izazvati sljepilo, također je povezan sa propadanja vida, nekoliko vrsta raka, te mnogo drugih bolesti.

Još jedan kemijski spoj koji se dobiva u procesu probave u tijelu iz Aspartama je asparaginska kiselina, koja djeluje kao ekcitotoksin (otrov).

Ovaj video objašnjava što je doista Aspartam, i kako je dva puta ministar obrane Donald Rumsfeld gotovo vlastoručno pritisnuo Američku Agenciju za hranu i lijekove (FDA) da legalizra Aspartam za farmaceutsku korporaciju Searle.

Za više informacija o kompaniji Searle i Donald Rumsfeldu, pogledajte ovaj najnoviji video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , ,