Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PERU MOZAK: Američka televizija CNN je iscenirala napad na zastarjelu web-stranicu Ministarstva vanjskih poslova Rusije

PERU MOZAK: Američka televizija CNN je iscenirala napad na zastarjelu web-stranicu Ministarstva vanjskih poslova Rusije

cnn-rusijaAmerička televizija CNN je iscenirala napad na zastarjelu web-stranicu Ministarstva vanjskih poslova Rusije kako bi održala u životu temu “američko-ruskog cyber rata”, izjavila je glasnogovornica MVP-a Marija Zaharova

“Zbog čega je uopće bila potrebna cijela ta priča? Vjerojatno kako bi u životu održali temu rusko-američkog cyber rata, koju je izmislila Bijela kuća zbog predizborne kampanje, ali i za pripremu učinkovitih napada na ruske informativne resurse, kao što je obećao potpredsjednik SAD Joe Biden”, napisala je na svom računu na fejsbuk.

Zaharova je prethodno potvrdila da se hakerski napad zaista dogodio, ali da je napadnuta stara verzija sajta koji više nije u uporabi.

Istovremeno, predstavnica televizije CNN-a Sofija Sheen rekla je za RIA Novosti da je informaciju o hakerskom napadu dobila od samog hakera koji je samoinicijativno stupio u kontakt s novinarima.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,