Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TEORIJA KOJA SVE VIŠE UZIMA MAHA: Zašto nas lažu da je zemlja okrugla, na ravnoj zemlji ne postoje prave šume! (VIDEO)

TEORIJA KOJA SVE VIŠE UZIMA MAHA: Zašto nas lažu da je zemlja okrugla, na ravnoj zemlji ne postoje prave šume! (VIDEO)

ravna-zemlja-slikaJedan od najjačih i najuvjerljivijih video uradaka koji trenutno postoji na internetu o ravnoj zemlji

Svjesni smo da ljude namerno drže u mraku i navode da uništavaju svoj dom na Zemlji.

Od svih laži koje nam serviraju, počevši od ispiranja mozga da ako u sebe ubrizgavamo cjepivo punu otrova, virusa i parazita, da će nam to očuvati zdravlje, da bez ubijanja nedužnih životinja i njihovog mesa ćemo umrijeti, da je Sunce opasno iako svi znamo da nam daje život i bez njega ne možemo, da moramo biti robovi bankarima iako možemo sasvim lijepo živjeti bez njih, da je obavezno da se nepoznati ljudi medjusobno ubijaju dok se organizatori ratova poznaju i nikada ne sudjeluju, ovaj video otkriva najveću prijevaru na svijetu.

Ravna Zemlja je stari koncept izgleda Zemlje u obliku ravnog diska. Mnoge drevne kulture su smatrale da je Zemlja ravna, među njima i tijekom drevne Grčke (sve do klasičnog razdoblja), brončanog doba i željeznog doba starog istoka (sve do helenizma), Indije (sve do razdoblja Gupte) i Kine sve do 17. vijeka. Ova paradigma se smatralo valjanom i tijekom autothonih kultura Amerika.

Ideja sferične Zemlje pojavila se u grčkoj filozofiji pojavom Pitagore (6. stoljeće pne.), iako je većina prije doba Sokrata zadržala stari model Zemlje kao ravne ploče.

Aristotel je iznio dokaze za sferičnost Zemlje na temelju empiričnih saznanja c. 330 pne. Znanje sferične Zemlje polako se počela širiti od helenizma nadalje.
 

 
Razvojem moderne znanosti i znanstvenih metoda, naročito istraživanjem svemira u 20. stoljeću, koncept ravne Zemlje je definitvno odguran u margine pseudoznanosti te se moderna društva o ravnoj Zemlji odbacuju od akademika.

Pogledajte dokumentarni film o ravnoj zemlji sa prijevodom:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,