Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Imaju li muslimani dalekosežni plan da od Njemačke naprave – Germanistan?

Imaju li muslimani dalekosežni plan da od Njemačke naprave – Germanistan?

germanija-turPOSTOJE UPOZORENJA DA NJEMAČKU GRANICU I DALJE SVAKODNEVNO PREĐE 19.000 MIGRANATA

Ispostavilo se da je pojava islamizacije u Njemačkoj – samo prva faza stvaranja neophodne baze za nešto veće.

Analitičari koji se njome bave ni sami nisu znali da u planovima “islamizatora” postoje detalji koji do sada nisu bili otkriveni.

Naravno, čak ni sada kada se sve počelo realizirati – nitko svečanu inauguraciju-prezentaciju novog projekta nije izvršio – nova faza, koja već ne podrazumijeva “islamizaciju u velikoj mjeri”, već totalnu islamizaciju, počela je bez najave i uzbuđenih povika “Alahu akbar! “

Njemačka bi se morala odjednom zamisliti o svojoj toleranciji prema tuđim vrijednostima i navikama koje ništa zajedničko nemaju s europskim. Međutim, zbog poznate neodoljive žudnje Europljana za stvaranjem samima sebi globalnih problema da bi ih kasnije hrabro rješavali – moraju se poštovati tuđe navike.

Prema njemačkim zakonima, brak maloljetnika je zabranjen (nema pravila bez izuzetaka, ali ti izuzeci, strogo su propisani u istim zakonima). I poligamija – je također tabu. Ali, u arapskom svijetu, odakle dolaze oblaci “u velikom broju” i jedno i drugo – je normalna stvar.

Po normalnoj logici, izbjeglice su – gosti. A gosti trebaju poštovati norme utvrđene od strane domaćina, koji su odlučili prihvatiti ljude bez krova, bez sredstava, domovine … Naravno, ljudski poštujući navike pridošlica. Ali ne sve, već samo one koje ne proturječe utvrđenim europskim vrijednostima, o očuvanju kojih euro-prijatelji tako brinu kada žele demonstrativno optuže “krvavi Putinov režim”.

Europljani su zaboravili da brane svoje, ili se boje da ne budu netolerantni i politički nekorektni. Reakcija na božićna dešavanja u Kölnu – jedan je od prvih dokaza koji tome ide u prilog. Ali, sigurno nije ni jedini, ni posljednji, kao što je praksa i pokazala.

Poslije Kölna je došla ideja izbacivanja svinjskih šnicli iz školskih menija (da mirisom ne uvrede uvažene goste, kojima Kuran strogo zabranjuje dodir s ovim “prljavim mesom”), zabrana nudističkih plaža …

Još će ženama u Njemačkoj narediti da se kupaju odjeći i nositi ne samo veo, već minimum hidžab. Zamislite kupaće kostime za njemačku žensku plivačku reprezentaciju na Olimpijskim igrama, recimo, 2020. godine?

Ali ovo opet nije nešto čime će se kako govore proročice, zadovoljiti muslimansko srce. Jer, Europljani – su i dalje labilni.

Danas se slažu da se stihovi iz Kurana uče prije nego biblijski psalmi, sutra će se već predomisliti … Zato Europljane-kršćane treba ugušiti brojem.

Međutim, ne samo valom koji se sada događa (granicu, po priznanju frau Merkel, koju prenosi španjolski portal El Confudencial, svakodnevno prelazi 19.000 izbjeglica). Potrebna je osnova za osvajanje iznutra.

Izbjeglice, kao što je toliko puta objavio tisak različitih zemalja, izrazito su mlade: muškarci u naponu snage (do 30 godina) i žene – još uvijek djeca, ispod 18 godina. Međutim … Samo po europskim standardima djevojčica od petnaest godina je – tinejdžerica koja još mora ići u školu. Prema muslimanskom shvatanju- ona je već sasvim pogodna za reprodukciju potomstva.

Prije mjesec dana, prema podacima gore spomenutog španjolskog medija, sud Bamberga (Bavarska), razmatrao je slučaj nezakonitog (prema njemačkim zakonskim propisima) braka poluzrelog arapskog muškaraca sa 15-godišnjom djevojčicom, izbjeglicom iz Sirije.

Nakon mnogo mozganja nad situacijom, sud je utvrdio da su “mladenci ušli u bračni savez uz puno poštovanje sirijskih zakona, nakon obavljenog sunitskog obreda, dakle, brak treba smatrati legalnim”.

Na bavarskoj zemlji otvoreno su zanemareni bavarski zakoni u korist zakona zemlje iz koje su izbjeglice pobjegle.

Sucima nije palo na pamet da razmišljaju o potrebi da se zaštite europske (i, prije svega njemačke nacionalne) vrijednosti. Ovo nije samo pljuvanje na svoju pravnu praksu, i nije samo dozvola strancima za kršenje poretka ustanovljenih u zemlji koja ih je prihvatila. Ovo je – faktičko izvršenje naredbe “ruke u vis, predajte se!”, S pratećim predavanjem ključeva grada (države) strancima.


germanija-tur-musliSamo u Bavarskoj u prvoj polovici 2015. godine zabilježeno je 550 brakova, u kojima je jedna od strana nepunoletna (riječ je – isključivo o obiteljskim vezama, nastalim između migranata). U 161 slučaju, nevjesta još uvijek nije bila napunila ni 16 godina.

U regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija – 188 brakova sa 117 ispod 16 godina. Nema podataka iz drugih 13 administrativnih regija, ali nije teško pretpostaviti na temelju proporcije: samo u Njemačkoj službeno registriranih brakova između ovih novopridošlih muslimana zaključeno je 3000 do 3500 za šest mjeseci.

Statistika o poligamiji, koja je, prema muslimanskim zakonima, stvar normalna i prirodna, za sada nije dostupna tisku. Ali, to ne znači da poligamija nema u Njemačka i da ne napreduje.

Britanski biznismen indijskog podrijetla “taman na vrijeme” pokrenuo sajt Secondwife.com, čime je proces pronalaženja “dodatnih žena” značajno olakšan. Nema veze što je ideja navodno britanska – internet nema granice.

Znajući koliko visokom plodnošću raspolažu pristalice islama, nije teško zamisliti, kako brzo će rasti muslimanska komponenta njemačkog stanovništva. A ako se tome doda tzv. svjesno izbjegavanje majčinstva rođenih Njemica, koje rađaju sve kasnije i sve rjeđe, postoji osjećaj da je krajnje vrijeme da frau Merkel ne samo alarmira na uzbunu, pozivajući da se obrati pažnja na rizik od apsorpcije Nijemaca od strane Arapa, već i da gradi na granici utvrđenja tipa Velikog kineskog zida, kako bi se ublažio imigracijski tsunami s Bliskog istoka.

“Nijedan od pridošlih u ovu zemlju nema pravo da nameće u njoj svoje zakone i norme”, – izjavio je u nedavnom intervjuu za list Bild njemački ministar pravde Haiko Mass. – Svi koji žive ovdje, moraju poštovati one zakone, koje je utvrdila legitimna teritorijalna vlast, bez obzira da li su rođeni u Njemačkoj, da li su u nju došli prije dvadeset godina ili prije dvadesetak dana iz druge države “.

Zvuči vrlo uvjerljivo. Ali, što se događa u praksi? Evo što: nedavno socijalno istraživanje, provedeno od strane Vestfaskog sveučilišta, pokazalo je da 47% njemačkih državljana turskog porijekla (najmnogobrojnija muslimanska dijaspora u Njemačkoj) živi u skladu sa zakonima islama. Pri čemu, ako se promatra po generacijama, onda taj postotak kod svježe pridošlih raste na 57, a kod imigranata u drugoj generaciji je 36%.

Čak 90% muslimana koji žive u Njemačkoj, kažu da im se sviđa život u toj zemlji, a 54% njih vjeruje da nikada neće postati dio društva njemačke države. Zato postoji osjećanje da će njemačko društvo vrlo brzo postati dio (i ne osnovni) mnogo veće muslimanske države.

Uostalom, islamizacija iznutra već donosi svoje prve plodove.

Saleh Abdeslam, organizator terorističkog napada u Parizu u studenom 2015. Godine – francuski je državljanin marokanskog podrijetla.

Terorista, koji je u Nici kamionom raznio 84 ljudi, Mohamed Lahuajedge Buhel je – francuski državljanin tuniskog porijekla.

Minhenski napadač Ali David Sonboli, koji je ubio devetoro ljudi – državljanin je Njemačke iranskog podrijetla. Svi su oni – druga generacija muslimanskih imigranata. To jest, nisu oni koji su skoro došli u Europu, zapomažući “pristajemo na sve, samo nas primite”, već oni koji su rođeni u Starom svijetu, ali odgojeni po islamskom zakonu i u duhu prezira prema svim nemuslimanskim normama i vrijednostima.

Muslimanske obitelji umiju čuvati zavjete svojih predaka i slijediti ih. Usput preobraćajući druge u svoju vjeru. Ne nagovarajući već – namećući.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,