Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ┼áVEDSKA NACIJA VI┼áE NE POSTOJI! TV reklama na dr┼żavnoj televiziji nare─Ĺuje ┼áve─Ĺanima da moraju prihvatiti multikulturalizam

┼áVEDSKA NACIJA VI┼áE NE POSTOJI! TV reklama na dr┼żavnoj televiziji nare─Ĺuje ┼áve─Ĺanima da moraju prihvatiti multikulturalizam

svedska-imigranti-zemlja“Nema vi┼íe povratka na staro. ┼ávedska nikada ne─çe biti ono ┼íto je bila prije!”

Postoji povratak. On se zove zatvaranja granica i osnivanje dr┼żavne institucije za deportaciju.

“┼áve─Ĺani morati odustati od svojeg identiteta i oni se moraju integrirati s muslimanskim migrantima, jer “biti ┼íve─Ĺanin zna─Źi vi┼íe vi┼íe od boje ko┼że i mjesta ro─Ĺenja.”

U ovoj novoj TV reklami ┼ívedske dobrotvorne organizacije “IM”, ┼áve─Ĺani se pozvaju na stvaranje “Det nya Landet” ili “nove zemlje”, koja ─çe li─Źiti na Afriku Afriku sa nekim muslimanima i de─Źkima iz Azije.

Reklama ka┼że teret ne─çe pasti samo na “nove ┼áve─Ĺane koji se trebaju integrirati,” ve─ç “svatko treba biti integriran, i autohtoni ┼áve─Ĺani tako─Ĺer”, ┼íto zna─Źi i stari ljudi.

Veliko finale TV promid┼żbene reklame predstavlja somalijsku Muslimanku u hid┼żabu kao utjelovljuje “novu zemlju”, ili novu ┼ávedsku.

Toliko o švedskim plavušama.

Evo transkript TV reklame:

“Nema povratka. ┼ávedska nikada ne─çe biti ono ┼íto je bila prije. To je razumijevanje onoga kako svijet zapravo izgleda – da je ┼ávedska je potrebna kao sigurno mjesto za ljude koji trebaju uto─Źi┼íte.


Neki ┼żude za time kako je nekad bilo. U redu je da vam fali pro┼ílost i u redu je govoriti o tome – ali moramo tra┼żiti na─Źine da idemo naprijed, i na─çi na─Źine da svatko mo┼że ┼żivjeti zajedno. Zato sada imamo Europu i ┼ávedsku koje su kakve jesu: u stanju promjene.

Vrijeme je da shvatimo da ─çe novi ┼áve─Ĺani morati napraviti novo mjesto za novu kulturu, jezik i obi─Źaje, te da je vrijeme da se to vidi kao pozitivna sila. Nova Zemlja ─çe se oblikovati u novoj budu─çnosti. Biti ┼áve─Ĺanin je vi┼íe od potrebe da se pravi razlika u boji ko┼że i mjestu ro─Ĺenja. On treba biti ti, ja i svi zajedno.

Nije u tome da se novi ┼áve─Ĺani trebaju integrirati. Svatko treba biti integriran, ─Źak i pravi autohtoni starosjedioci ┼áve─Ĺani, isto tako. Integracija ne zna─Źi da se jedna strana treba prilagoditi drugoj, ili da bi svatko trebao misliti, raditi i osje─çati se isto. Integracija se temelji u susretima i pravi susreti su izgra─Ĺeni na uzajamnosti.

Stvorimo budu─çnost utemeljenu na oba realizma i vizijama, u jednakoj mjeri. Idemo formulirati ve─çi osje─çaj “nas” i neka izgradimo zemlju u kojoj smo stavili mr┼żnju i strah u stranu.

Svi mi imamo “novu dr┼żavu” u nama; u na┼íim stavovima, mislima i djelima. Do┼ílo je vrijeme da izgradimo zemlju koja je ponosna, uklju─Źiva i odr┼żiva – ne┼íto novo.

Nova zemlja. ┼ávedska!”

Jeste li spremni za “Novu Hrvatsku” ili “Novu Srbiju” i ┼żelite li se vi integrirati kao gra─Ĺani svoje zemlje u svojoj zemlji?
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,