Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Kandidat Zelene stranke Jill Stein: Hillary želi pokrenuti nuklearni rat protiv Putinove Rusije

Kandidat Zelene stranke Jill Stein: Hillary želi pokrenuti nuklearni rat protiv Putinove Rusije

hillary-nuklearKandidat Zelene stranke Jill Stein tvrdi da će, ako Hillary Clinton bude izabrana za predsjednika u studenom ove godine, započeti nuklearni rat protiv Rusije

Tijekom intervjua na Fox News kanalu u emisiji ‘Specijalni izvještaj’ u četvrtak, dr. Jill Stein je odgovorila na pitanje Charles Krauthammera o tome da li je ili ne ona zabrinuta radi pomaganja da Donald Trump bude izabran na izborima.

“Ja ću se osjećati grozno ako Donald Trump dobije izbore, a ja ću se osjećati grozno ako Hillary Clinton dobije izbore”, rekla je Stein.

“Jednako tako?” Upita Krauthammer.

“Da”, rekla je.

Hillary Clinton želi pokrenuti zračni rat nad Sirijom protiv nuklearne oružane sile (Rusije) uz pomoć 2.000 komada nuklearnog oružja na okidaču.

S obzirom na povijest ratovanja Hillary Clinton ne samo u Iraku, veći i u Libiji, mislim da ona promovira opasne stvari.”

“Donald Trump želi zabraniti muslimanima da uđu u ovu zemlju, ali Hillary Clinton je bila vrlo zauzeta bombardiranjem muslimana u drugim zemljama”, rekla je.

Pogledajte cijeli intervju Jill Stein:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,