Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Elon Musk pokre─çe temeljitu istragu o napadu NLO-a na SpaceX raketu

Elon Musk pokre─çe temeljitu istragu o napadu NLO-a na SpaceX raketu

ekplozija-raketaElon Musk je rekao da ne mo┼że isklju─Źiti mogu─çnost da je NLO mogao izazvati eksploziju SpaceX rakete, te je obe─çao da ─çe istra┼żiti

Nakon snimke pro┼ílog tjedna koja je pokazala o─Źiti NLO kako leti pokraj uklete SpaceX rakete, nekoliko trenutaka prije nego ┼íto je eksplodirala.

Dru┼ítveni mediji su eksplodirali tako─Ĺer sa glasinama da je vanzemaljski brod napao raketu.

Izbezumljeno uzbu─Ĺenje za izvanzemaljskim lovcima postavilo je nove rekorde nedavno, kada je inovativni wunderkind Elon Musk napisao u komentaru na Twitteru da “nismo jo┼í odlu─Źili da li je NLO udario u Space X Falcon 9 raketu”.

Teorije su se nizale velikom brzinom kaskadno putem društvenih medija, od napada stranih obrambenih snaga do laserskog napada od strane vanzemaljskog broda.

Ovotjedna izjava Elon Muska je došla tjedan dana nakon što su samoproglašeni lovaci na NLO ukazali da se na video snimku eksplozije SpaceX-a nalazi objekt koji prolazi velikom brzinom blizu rakete samo nekoliko sekundi prije eksplozije.

Gledateljima YouTube-a su razradili velik broj teorija. Lete─çi objekta nije nikako mogao biti ptica ili kukac jer se kretao relativnom brzinom od 1500 km/h – i svojim izgledom je odbacio mogu─çnosti da je to bio bug u objektivu kamere.

Eksplozija se brzo razorila raketu uni┼ítavaju─çi Facebookov AMOS-6 Internet-satelit i uzrokuju─çi nevi─Ĺenu ┼ítetu na lansirnoj rampi – rekli bi prili─Źno neobi─Źan incident za eksploziju rakete.


Musk je rekao da je eksplozija bila “stvarno brza vatra”, i nije mogu─çnosti ukazati na odre─Ĺene mehani─Źke uzroke za neuspjeh rakete.

Jedan Twitter korisnik je rekao da zvuk na 54. sekundi u videu “zvu─Źi kao da metalni zglob puca pod stresom”, za koje je Elon Musk rekao da je “najvjerojatnije istina”, ali je tako─Ĺer rekao da “jo┼í ne mo┼żemo ga na─çi senzorske zapise koji bi ukazivali na mogu─çnost sabota┼że nekoga izvana.”

“Va┼żno je napomenuti da se to dogodilo tijekom rutinskog postupka punjenja goriva. Motori nisu bili u funkciji i nisu bili o─Źito izvor topline”, rekao je Musk na pitanje kako je raketa spontano mogla buknuti u plamen.

“Posebno poku┼íavam razumjeti prasak zvuka nekoliko sekundi prije nego ┼íto se stvorila vatrena kugla. Mogao je do─çi iz rakete ili ne─Źeg drugog.”

Jedna osoba je predlo┼żila da bi je to mogao biti dron, ali iznio mi┼íljenje da, ako je to bio dron, on je bio brz i okrugao dron koji ne odgovara opisu niti jednom poznatom vojnom i civilnom dronu. Drugi je iznio je mi┼íljenje da je to bio “dobro isplaniran napad od strane konkurenta.”

Neki komentatori su ─Źak okrivljuju Vladimir Putina i / ili Kinu – ┼íto se ─Źini mo┼żda i manje realnije nego sami vanzemaljci.

Istina je tamo. Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,