Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Elon Musk pokreće temeljitu istragu o napadu NLO-a na SpaceX raketu

Elon Musk pokreće temeljitu istragu o napadu NLO-a na SpaceX raketu

ekplozija-raketaElon Musk je rekao da ne može isključiti mogućnost da je NLO mogao izazvati eksploziju SpaceX rakete, te je obećao da će istražiti

Nakon snimke prošlog tjedna koja je pokazala očiti NLO kako leti pokraj uklete SpaceX rakete, nekoliko trenutaka prije nego što je eksplodirala.

Društveni mediji su eksplodirali također sa glasinama da je vanzemaljski brod napao raketu.

Izbezumljeno uzbuđenje za izvanzemaljskim lovcima postavilo je nove rekorde nedavno, kada je inovativni wunderkind Elon Musk napisao u komentaru na Twitteru da “nismo još odlučili da li je NLO udario u Space X Falcon 9 raketu”.

Teorije su se nizale velikom brzinom kaskadno putem društvenih medija, od napada stranih obrambenih snaga do laserskog napada od strane vanzemaljskog broda.

Ovotjedna izjava Elon Muska je došla tjedan dana nakon što su samoproglašeni lovaci na NLO ukazali da se na video snimku eksplozije SpaceX-a nalazi objekt koji prolazi velikom brzinom blizu rakete samo nekoliko sekundi prije eksplozije.

Gledateljima YouTube-a su razradili velik broj teorija. Leteći objekta nije nikako mogao biti ptica ili kukac jer se kretao relativnom brzinom od 1500 km/h – i svojim izgledom je odbacio mogućnosti da je to bio bug u objektivu kamere.

Eksplozija se brzo razorila raketu uništavajući Facebookov AMOS-6 Internet-satelit i uzrokujući neviđenu štetu na lansirnoj rampi – rekli bi prilično neobičan incident za eksploziju rakete.

Musk je rekao da je eksplozija bila “stvarno brza vatra”, i nije mogućnosti ukazati na određene mehaničke uzroke za neuspjeh rakete.

Jedan Twitter korisnik je rekao da zvuk na 54. sekundi u videu “zvuči kao da metalni zglob puca pod stresom”, za koje je Elon Musk rekao da je “najvjerojatnije istina”, ali je također rekao da “još ne možemo ga naći senzorske zapise koji bi ukazivali na mogućnost sabotaže nekoga izvana.”

“Važno je napomenuti da se to dogodilo tijekom rutinskog postupka punjenja goriva. Motori nisu bili u funkciji i nisu bili očito izvor topline”, rekao je Musk na pitanje kako je raketa spontano mogla buknuti u plamen.

“Posebno pokušavam razumjeti prasak zvuka nekoliko sekundi prije nego što se stvorila vatrena kugla. Mogao je doći iz rakete ili nečeg drugog.”

Jedna osoba je predložila da bi je to mogao biti dron, ali iznio mišljenje da, ako je to bio dron, on je bio brz i okrugao dron koji ne odgovara opisu niti jednom poznatom vojnom i civilnom dronu. Drugi je iznio je mišljenje da je to bio “dobro isplaniran napad od strane konkurenta.”

Neki komentatori su čak okrivljuju Vladimir Putina i / ili Kinu – što se čini možda i manje realnije nego sami vanzemaljci.

Istina je tamo. Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,