Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Velika Britanija će izgraditi ‘Trumpov zid’ da bi se obranili od invazije muslimanskih imigranata

Velika Britanija će izgraditi ‘Trumpov zid’ da bi se obranili od invazije muslimanskih imigranata

zatvor-zidVelika Britanija je najavila planove da izgradi “veliki zid” duž jedne svojih najpopularnijih granica kako bi zaustavio invaziju ilegalnih imigranata koji dolaze

Samo dva mjeseca nakon glasanja da napusti Europsku uniju, u Velikoj Britaniji su se počeli praviti planovi za izgradnju 4-metarskog zida u gradu Calaisu, gdje su se nezakoniti prelasci iz Francuske učetverostručili u posljednjih nekoliko godina.

Čuvari britanske granice na francuskom tlu su zaustavili 84,088 ilegalnih imigranata prošle godine, pokazuju podaci objavljeni prošlog mjeseca.

Nova zid će biti visok 4 metra i biti izgrađen od glatkog betona, koji će biti vrlo težak za penjanje, i biti će izgrađen usporedo sa cestama u lučkom gradu Calaisu gdje je ulaz u tunel preko La Manceha.

“Mi ćemo početi graditi ovaj veliki, novi zid u sklopu 17 milijuna funti vrijednog projekta kojeg radimo sa Francuzima”, izjavio je ministar imigracije Robert Goodwill prije neki dan parlamentarnom odboru Velike Britanije, javlja Telegraph.

“Ljudi još uvijek prolaze”, dodao je. “Mi smo napravili ogradu, a sada radimo na zid”.

“Također smo uložili u prostor za oko 200 kamiona u Calaisu, tako da mogu negdje sigurno čekati na ulazak u tunel”, ministar je također objasnio.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,