Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Marin le Pen: Hillary Clinton zna─Źi rat, pusto┼íenje, destabiliziranje svijeta i globalne sukobe

Marin le Pen: Hillary Clinton zna─Źi rat, pusto┼íenje, destabiliziranje svijeta i globalne sukobe

hillary-lepen─îelnica francuske krajnje desni─Źarske stranke Nacionalni front Marine Le Pen podr┼żala je republikanskog kandidata na predsjedni─Źkim izborima u SAD Donalda Trumpa, upozoriv┼íi da bi njegova demokratska protivnica Hillary Clinton donijela rat i neda─çe svijetu

“Sve, samo ne Hillary Clinton – to je ono ┼íto je u najboljem interesu Francuske”, rekla je sino─ç Le Pen CNN-u, odgovaraju─çi na pitanje kojeg ameri─Źkog predsjedni─Źkog kandidata podr┼żava.

Le Pen je izrazila uvjerenje da “Hillary Clinton zna─Źi rat, pusto┼íenje, destabiliziranje svijeta, ekonomske izbore koji bi bili pogubni po francuski narod, geostrate┼íke izbore koji bi doveli do globalnih sukoba”.

─îelnica francuske krajnje desnice s Trumpom dijeli strategiju koja se zasniva na predstavljanju sebe kao “antisustava”, navodi britanska agencija.

“Nama je zajedni─Źko to ┼íto nismo insajderi, nismo dio sustava, ne ovisimo ni od koga i ne primamo naloge ni od jedne financijske institucije”, rekla je ona, govore─çi o Trumpu i sebi.

Marine Le Pen je kandidat na francuskim predsjedni─Źkim izborima koji ─çe biti odr┼żani travnja 2017. Iako njezina sve popularnija stranka ima uspjeha kod glasa─Źa zbog antiimigrantskih stavova, Le Pen je u svojim govorima obazrivija od Trumpa, primje─çuje Reuters.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,