Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sin George Sorosa izlazi iz sjene! On će nastaviti obavljati očev ‘Božji posao’

Sin George Sorosa izlazi iz sjene! On će nastaviti obavljati očev ‘Božji posao’

alex-sosoJabuka ne pada daleko od stabla. Alex Soros je već jede i pije i sa svim “pravim” ljudima, kako bi se osiguralo da je u stanju nastaviti očev “dobar” posao

Sin George Sorosa, Alex, je izašao iz sjene i prijeti da će se nastaviti očev “Božji posao”: globalna korupcija, stvaranje sukoba, promjena režima, i pad gospodarstva za osobnu korist.

Soros Jr. je počeo doručkovati, ručati i večerati sa svim “pravim” ljudima kako bi se osiguralo da će moći nastaviti “dobar” posao svoga oca – najavljujući Novi svjetski poredak – te da će jedan dan podići čašu i održati zdravicu svom pokojnom ocu, i reći: “Uspjeli smo, tatica”.

Kao i njegov otac, Alex Soros smatra da je njegova dužnost da uspostavi nestabilnost u nacionalnim državama, dalje radi s tradicionalnim vrijednostima i brisati kršćanstvo s lica zemlje. Isto kao i njegov otac, on ima za to sve svoje prave prijatelje.

U jeku afere DC Leaks, dokumenata koji su procurili, WikiLeaks je razotkrio dokaze koji govore da je George Soros manipulirao sa Hillary Clinton dok je bila državna tajnica, i obeshrabrujuće je znati da 86-godišnji Soros ima 31-godišnjeg malog-JA koji izlazi iz sjene, prijeteći da će nastaviti očevo nasljeđe globalnue destabilizacije.

Breitbart je ovako profilirao sina zloglasnog milijardera:

Senator Tim Kaine (D-VA), Demokratski predsjednički kandidat Hillary, večera isključivo sa sinom milijardera Georgea Sorosa što je nedavno i prikazano u medijima i objavljeno na Instagramu Alexandera Sorosa.

“Volim ovog čovjeka!”, napisao je Alex Soros na zajedničkoj fotografiji sa budućim potpredsjednikom vlade. “Da, super je imati večeru s muškarcem kojeg ćemo morati jednog dana nazivati “potpredsjedniče”! On je definitivno pravi čovjek za taj posao!”

Činjenica da Alex Soros, koji je bio inspiriran svojim progresivizmom kojeg ga je naučio njegov kontroverzni otac, on ima neometan pristup budućim članovima vlade Hillary Clinton, naravno ako ona pobijedi.

Clintonov aparat odavno je pod istragom zbog njihove bliskosti sa superbogatim donatorima, od kojih su neki potaknuli savezno gašenje provođenje zakona u borbi kroz službenu kaznenu istragu u svezi Hillary Clinton.

Još više zabrinjava činjenica da je Hillary Clinton u poreznim prijavama iz 2015. koji su pušteni u javnost prilazala da su ona i Bill Clinton “zaradili” nevjerojatnih 240 milijuna otkako otkako je Bill napustio Bijelu kuću, i kada je George W. Bush osvojio predsjedničke izbore.

To je daleko od “švorca”, kako su oni rekli da su bili u to vrijeme, i to su sve zaradili iz svojih državnih veza i plaćenih govora.

Alex Soros je nakon sastanaka visokog ranga koje je imao sa čelnim demokratima objavio i te fotografije. U stvari, tijekom Nacionalne konvencije Demokratske stranke (DNC) u Philadelphiji, održao je prestižni sastanak i fotografirao se sa, ni više ni manje, Hillary Clinton.

Na što je dodao: “Može postojati samo jedna #womancrushwedensday žena danas, a to je, naravno, @hillaryclinton, a i samo po tome što je prva žena koja se kandidira za predsjednika iz ove zemlje, već vjerujem da je najbolji predsjednički kandidat kojeg naš narod može imati već danas! Veselim se njezinom posjetu sutra! #wcw #hillaryclinton”, je napisao o svom susretu i fotografiji sa Hillary Clinton.

U posljednjih nekoliko mjeseci, Alex Soros je bio na barem nekoliko sastanaka sa trenutnim Predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država – Barack Obamom – fotografija je objavljena na Dan nezavisnosti, 4. srpnja.

Alex Soros je također na fotografijama s ocem, George Sorosom, senatorom Chuck Schumerom (D-NY) – vjerojatnim sljedećim liderom Demokratske stranke u američkom Senatu, manjinskim liderom Nancy Pelosi, senatorom Al Franken (D-MN), predsjednicom Planiranog roditeljstva Cecile Richards, muslimanskim kongresmenom Rep. Keith Ellison (D-MN), senatoricom Kirsten Gillibrand (D-NY), senatoricom Elizabeth Warren (D-MA), i vrlo kontroverznim Obaminom savjetnicom Valerie Jarrett. (slika dolje)

alex-soro-ljudi
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,