Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZDRAVLJE PREDSJEDNIČKE KANDIDATKINJE: Tjelohranitelj Hillary Clinton nosi injekciju sa lijekom protiv napadaja

ZDRAVLJE PREDSJEDNIČKE KANDIDATKINJE: Tjelohranitelj Hillary Clinton nosi injekciju sa lijekom protiv napadaja

hillary-tjelohraniteljTRUMPOV STOŽER: BOLUJE OD DISFAZIJE (POREMEĆAJA GOVORA) OTKAKO JE PALA I IMALA POTRES MOZGA

“Usporeno ponašanje” Hillary Clinton za vrijeme jednog nedavnog izbornog nastupa i konferencije za medije – izazvali su ozbiljnu diskusiju u američkim medijima o stanju njenog zdravlja.

Diskusiju je dodatno usijala fotografija na kojoj se vidi njen pomoćnik kako drži injekciju u rukama.

Porptarolka Donalda Trumpa – Katrina Pearson – izjavila je da kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednika SAD boluje od poremećaja govora (disfazija). Naglasila je da su ti problemi posljedica pada s potresom mozga.

Dodala je da Clinton zbog bolesti nije u cijeloj dosadašnjoj izbornoj kampanji dala ni jednu konferenciju za tisak, a da je iz istih razloga pravila i prekide u izbornoj kampanji.

Sam Trump je bio suzdržaniji, ali je naglasio da Clintonova na fizičkom planu nije u dovoljno dobrom stanju da bi bila šef države.

Rasprava se razgorjeva iako je Liza Bardak, osobna liječnica Clintonove, izjavila: “Hillary je odličnog zdravlja sa kojim apsolutno može biti predsjednik SAD”.

Unatoč ovome, predstavnik izbornog stožera Clintonove – Joel Benenson – odbio je za telekanal MSNBC objasniti “incidente” koji su se već izdogađalo sa zdravstvenim stanjem Clintonove pred publikom: njeno “trešenje glavom” i potrebu da njezini pomoćnici imaju u pripravnosti injekcije.

tjelohranitelj-cjepivo-hillrayBenenson je ocijenio da je sve to “isuviše sitno da bi bilo demantirano”. Dodao je da se “sve plasira iz izbornog stožera Trampa koji već sada gubi izbore”.

Međutim, poznati američki tv-voditelj emisija o zdravlju – doktor Drew čije je pravo ime David Andrew Pinski – izjavio je da je “veoma zabinut za zdravlje Hillary Clinton”. On je online listu Washington Free Beacon rekao:

“Ona (Clinton) je prije izvjesnog vremena objavila svoje medicinske nalaze. Telefonirao sam svom prijatelju – doktoru Robertu Hizengi – i složili smo se da ti nalazi veoma zabrinjavaju. Ne brinemo samo zbog njenog zdravlja, nego i zbog toga što je medicinska briga o njoj staromodna”.

Drew je naveo Clintonovu liječe “kumadinom” – lijekom koji nitko više ne koristi. Još je upozorio:

“Njoj pružaju medicinske usluge tako kao da je te koji to čine srela u Arkansasu dok je još bila dijete. A ona je 2012. imala ozljedu mozga koja utječe na ravnotežu, ali ne utječe na kognitivnu aktvnost mozga”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,