Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZDRAVLJE PREDSJEDNI─îKE KANDIDATKINJE: Tjelohranitelj Hillary Clinton nosi injekciju sa lijekom protiv napadaja

ZDRAVLJE PREDSJEDNI─îKE KANDIDATKINJE: Tjelohranitelj Hillary Clinton nosi injekciju sa lijekom protiv napadaja

hillary-tjelohraniteljTRUMPOV STO┼ŻER: BOLUJE OD DISFAZIJE (POREME─ćAJA GOVORA) OTKAKO JE PALA I IMALA POTRES MOZGA

“Usporeno pona┼íanje” Hillary Clinton za vrijeme jednog nedavnog izbornog nastupa i konferencije za medije – izazvali su ozbiljnu diskusiju u ameri─Źkim medijima o stanju njenog zdravlja.

Diskusiju je dodatno usijala fotografija na kojoj se vidi njen pomo─çnik kako dr┼żi injekciju u rukama.

Porptarolka Donalda Trumpa – Katrina Pearson – izjavila je da kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednika SAD boluje od poreme─çaja govora (disfazija). Naglasila je da su ti problemi posljedica pada s potresom mozga.

Dodala je da Clinton zbog bolesti nije u cijeloj dosadašnjoj izbornoj kampanji dala ni jednu konferenciju za tisak, a da je iz istih razloga pravila i prekide u izbornoj kampanji.

Sam Trump je bio suzdr┼żaniji, ali je naglasio da Clintonova na fizi─Źkom planu nije u dovoljno dobrom stanju da bi bila ┼íef dr┼żave.

Rasprava se razgorjeva iako je Liza Bardak, osobna lije─Źnica Clintonove, izjavila: “Hillary je odli─Źnog zdravlja sa kojim apsolutno mo┼że biti predsjednik SAD”.

Unato─Ź ovome, predstavnik izbornog sto┼żera Clintonove – Joel Benenson – odbio je za telekanal MSNBC objasniti “incidente” koji su se ve─ç izdoga─Ĺalo sa zdravstvenim stanjem Clintonove pred publikom: njeno “tre┼íenje glavom” i potrebu da njezini pomo─çnici imaju u pripravnosti injekcije.


tjelohranitelj-cjepivo-hillrayBenenson je ocijenio da je sve to “isuvi┼íe sitno da bi bilo demantirano”. Dodao je da se “sve plasira iz izbornog sto┼żera Trampa koji ve─ç sada gubi izbore”.

Me─Ĺutim, poznati ameri─Źki tv-voditelj emisija o zdravlju – doktor Drew ─Źije je pravo ime David Andrew Pinski – izjavio je da je “veoma zabinut za zdravlje Hillary Clinton”. On je online listu Washington Free Beacon rekao:

“Ona (Clinton) je prije izvjesnog vremena objavila svoje medicinske nalaze. Telefonirao sam svom prijatelju – doktoru Robertu Hizengi – i slo┼żili smo se da ti nalazi veoma zabrinjavaju. Ne brinemo samo zbog njenog zdravlja, nego i zbog toga ┼íto je medicinska briga o njoj staromodna”.

Drew je naveo Clintonovu lije─Źe “kumadinom” – lijekom koji nitko vi┼íe ne koristi. Jo┼í je upozorio:

“Njoj pru┼żaju medicinske usluge tako kao da je te koji to ─Źine srela u Arkansasu dok je jo┼í bila dijete. A ona je 2012. imala ozljedu mozga koja utje─Źe na ravnote┼żu, ali ne utje─Źe na kognitivnu aktvnost mozga”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,