Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » POZIVAMO GRA─ÉANE DA NAM SE JAVE RADI TU┼ŻBE PROTIV HRVATSKE VLADE!

POZIVAMO GRA─ÉANE DA NAM SE JAVE RADI TU┼ŻBE PROTIV HRVATSKE VLADE!

zrakoplov-chemtrailUdruga “Ne govoru mr┼żnje, Istinom protiv la┼żi” ─çe, kako su napisali na svojoj web stranici podi─çi povijesnu tu┼żbu tu┼żbu protiv Vlade RH zbog trovanja gra─Ĺana atmosferskim aerosolima i geoin┼żenjeringa, te upravljanja vremenskim uvjetima

Dok se na Balkanu jo┼í uvijek misli kako su chemtrails zapra┼íivanja teorija zavjere, gra─Ĺani ┼ávedske zahtijevaju od┼ítetu od preko 43 milijuna eura jer su ┼ívedske institucije prekr┼íile ‘na─Źelo javnosti’ i nisu dale odgovor gra─Ĺanima na pitanje ispu┼ítanja aerosola iznad njihovih glava.

Chemtrails zapra┼íivanje je jedna od metoda geoin┼żenjeringa i manipulacije vremena zajedno sa HAARP antenama zra─Źenja.

Po─Źetkom travnja ove godine podnesena je tu┼żba protiv ┼ívedske vlade i njene tri agencije nacionalnom Kancelaru za pravosu─Ĺe za rasprostranjeno i sustavno kr┼íenje ‘na─Źela javnosti’.

Do povreda je do┼ílo nakon ┼íto je vlada odbila odgovoriti na preko 4.000 zahtjeva gra─Ĺana za informaciju povezanu sa sveprisutnim zapra┼íivanjem aerosola diljem ─Źitave zemlje iz zrakoplova, a koje se odvija unazad zadnjih nekoliko godina.

Tu┼żeni su premijer, ministar obrane, ministrica okoli┼ía, generalna direktorica Agencije za za┼ítitu okoli┼ía i generalna direktorica ┼ívedskog Metereolo┼íkog i hidrolo┼íkog instituta.

Obzirom na veli─Źinu i sustavnu prirodu povrede, kao i broj ┼żrtava (preko 1.034 na dan) od┼íteta od 100. 000 ┼ívedskih kruna (oko 10.000 eura) se potra┼żuje po stupnju.


Budu─çi da je broj poznatih slu─Źajeva koji su urodili neuspjehom za odr┼żavanje ‘na─Źela javnosti’ vi┼íi od 4.000, ┼ívedska vlada se mora suo─Źiti sa potra┼żivanjima od oko pola milijarde kruna (oko 43 milijuna eura) u ukupnim potra┼żivanjima ┼áto sadr┼żi chemtrails?

Ovo smrtonosno sme─çe s kojim nas zapra┼íuju sadr┼żi nano ─Źestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. ‘Spa┼íavaju nas’ od globalnog zatopljenja, a zapravo manipuliraju vremenskim obrascima kako bi dominirali Zemljinim resursima i to ─Źine vojnim projektima poput HAARP-a i Chemtrailsa.

Iz svih dijelova svijeta sti┼żu uznemiruju─çe vijesti o pove─çanju infekcija di┼ínih putova, bolesti i patologija koje izgleda poga─Ĺaju upravo populacije najizlo┼żenije ovim zra─Źnim zapra┼íiva─Źima.

Tako─Ĺer sti┼żu izvje┼ítaji o ─Źudnim meteorolo┼íkim fenomenima s opservacijama neobi─Źnih oblika oblaka.

Zato i mi pozivamo sve gra─Ĺane Hrvatske da po┼íalju podatke na e-mail udruge info@istinomprotivlazi.com kako bi podnijeli zajedni─Źku tu┼żbu protiv odgovornih osoba i vlade Republike Hrvatske.

Od┼ítetni zahtjev ─çe odrediti odvjetni─Źki tim! (javit im se mo┼żete na ovom LINKU)
 

 

 
(istinomprotivlazi.com/)

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , , ,